Ekonomi

1.500 TL Nakit Promosyon Kazanmak İçin Bu Bankada Hesabınızın Olması Yetiyor! Başvurular Sadece Mobil Bankacılık Uygulaması Üzerinden Alınıyor!

Bankaların hem emekli hem de emekli olmayan müşterileri kazanmak adına gerçekleştirdiği yeni müşteri kampanyaları, vatandaşların kazançlı bir bankacılık hizmeti almasını kolaylaştırıyor. Bu kapsamda yeni bir kampanya ile vatandaşlara seslenen Akbank, şartları yerine getiren tüm müşterilerine anında 1.500 TL’ye kadar varan hediyeler vereceğini duyurmuş bulunuyor.

Her kampanyası ile ses getiren Akbank, son kampanyası ile lider bankalar arasındaki yerini almayı da başarıyor. Bankasında hesabı olup, bu hesaba düzenli olarak para girişi olacak olan herkese hediye TL değerinde Chip-Paralar kazandıracak olan Akbank, yeni kampanyasının detaylarını ve kampanyadan hediye kazanmak için yerine getirilmesi gereken şartları da belirlemiş bulunuyor.

Akbank Düzenli Maaş Müşterileri Kazanıyor

Yeni müşterilerine özel olarak kampanya düzenlemiş olan Akbank, her ay aynı tarihte olmak üzere hesabına en az 3.000 TL para girişi olan Akbanklılara, 1.500 TL’ye varan Chip-Paralar hediye ediyor. Bu kapsamda hesaba giriş yapan paraya göre değişen tutarlar da ödül ödemesi gerçekleştiren Akbank, hesabına her ay 3.000 ile 4.000 TL arasında para girişi olan Akbanklılara 900 TL; hesabına her ay 4.001 ile 5.000 TL arasında para girişi olan Akbanklılara 1.200 TL; hesabına her ay 5.001 ve üzerinde para girişi olan Akbanklılara ise anında 1.500 TL Chip-Para hediye ediyor.

Akbank’ın Maaş Kampanyası Detayları

Düzenli bir giriş istemesi nedeniyle özellikle maaş alan kişilerin kolaylıkla yararlanabileceği bu kampanya kapsamında Akbank, söz konusu tutarın 12 ay boyunca her ay hesaba aynı tarihte yatırılmasını istiyor. Bu kapsamda sadece para girişi ile ilgili detay belirlemiş olan Akbank, paranın hesapta belirli bir süre tutulması gibi şartlar belirlemiş bulunmuyor. Öte yandan kampanyadan mobil uygulamayı kullanarak yeni Akbank müşterisi olanların yanı sıra son 6 aydır inaktif olan Akbank müşterilerinin de yararlanabilmesi için düğmeye basılmış bulunuyor. Akbank’ta var olan vadesiz tasarruf hesabı veya buna bağlı bankacılık ürünlerini son 6 aydır hiç kullanmamış Akbank müşterilerinin katılım yapabilmesi için yapması gereken tek şey ise, Akbank Mobil’i indirip, “Müşteri Olmak İstiyorum” adımlarını tamamlayarak, hesaplarını veya bankadan aldığı diğer hizmetleri aktif hale getirmesi oluyor.

İlgili Makaleler