Gündem

10 Bankadan Tatil Kredisi Hamlesi! 5 Yıldızlı Tatil İçin Kredi Desteği Başladı!

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte vatandaşların tatile olan özlemi de giderek artmaya başlıyor. Ancak hızla yükselen enflasyon, pandemi, savaş, küresel kriz derken; 2022 yılında dar gelirli vatandaş bir yana dursun, orta gelirli vatandaşların bile tatile çıkması neredeyse imkansız görünüyor. Bu noktada devreye bir kez daha giren bankalar, tatile çıkacak olan vatandaşlara, çok cazip ve özel tatil kredileri sağlıyor.

Tatil köylerinden, otellere; sadece odadan ultra her şey dahil konseptlere kadar her tatil geçtiğimiz iki yıla inanılmaz bir zam almış bulunuyor. Ailecek tatile gitmeyi neredeyse imkansız hale getirmiş olan bu zamlar ise, bugünlerde vatandaşların belini iyice büküyor. Ancak, yaklaşan yaz aylarını fırsat bilen bankalar, müşterilerinin tatile çıkabilmesi için 2022 yılında birbirinden avantajlı kredi paketi ve teklifler ile tatil dönemlerini yeniden geri getirmeye hazırlanıyor.

2022 Yılında Bankalar Tatil Kredisi Vermeye Devam Ediyor

Eğitimden sağlığı; düğünden derneğe her türlü ihtiyaçta vatandaşların nakit ihtiyacını karşılamaya hazır olan bankalar, bu kez tatil ihtiyaçlarını karşılamak için düğmeye basıyor. 2022 yılında tatil kredisi veren bankaların arasındaysa; Ziraat Bankası, Türkiye İş Bankası, TEB, Garanti BBVA, Halkbank, Denizbank, QNB Finansbank, Akbank, Vakıfbank ve HSBC bankaları yer alıyor.

Kamu Bankaları ETS Tatil Kredisi İle 36 Aya Varan Vade Seçenekleri Sunuyor

ETS ile iş birliğine gitmiş olan kamu bankaları 2.500 TL ile 10.000 TL arasındaki tüm tatil masraflarını karşılayabiliyor. Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank tarafından hazırlanmış olan “ETS Tatil Kredisi” paketinde 10 bin TL’ye kadar olan tüm ihtiyaçlar 6 ay geri ödemesiz olmak üzere toplam 36 ay vade ile vatandaşlara sunuluyor. Bunun yanı sıra ilk taksiti ETS, ikinci taksiti banka ödüyor. Bu sayede vatandaşlar en fazla 28 ay geri ödeme yapmış oluyor ve geri ödemeleri 9. aya kadar erteleyebiliyor. Bunun yanı sıra Yapı Kredi Bankası 36 aya varan vade seçenekleriyle tatil kredisi sağlarken; Fibabanka 3.000 TL ile 20.000 TL arasında tatil kredi paketleriyle müşterilerinin karşısına çıkıyor. Öte yandan ING Bank Geziloji.net üzerinden yapılacak olan rezervasyonlara yüzde 15 indirimin yanı sıra müşterilerine özel olarak artı 1 gün tatil hediye ediyor.

 

İlgili Makaleler