Personel Alımı

11 Kamu Kurumu Devrede; Binlerce Güvenlik ve Koruma Görevlisi Alınacak! Başvurular Başladı; Hepsinin Şartları Farklı! Ayrıntılar İçin…

Kamu kurum ve kuruluşlarının işe alımları devam ediyor. Hem toplu hem de tek tük alımlar gerçekleştiren kamu kurum ve kuruluşlarında olan Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, İçişleri Bakanlığı, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi ile Tarım ve Orman Bakanlığı ise güvenlik ve koruma görevlisi arayışı içerisine girmiş bulunuyor.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, İçişleri Bakanlığı, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi ile Tarım ve Orman Bakanlığı haziran ayı içerisinde koruma ve güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirmeyi planlıyor. Bu kapsamda temel şartlarını belirlemiş olan kurumların bazıları KPSS’li bazıları ise KPSS’siz alım gerçekleştiriyor

Koruma ve Güvenlik Personeli İş İlanları 2022

Yayınlanan son iş ilanlarına göre, Tarım ve Orman Bakanlığı 100 koruma ve güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirecekken, İçişleri Bakanlığı 320 koruma ve güvenlik görevlisi alımı yapıyor. Aynı şekilde Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi 3 koruma ve güvenlik görevlisi alımı yapacakken; İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 7, Sağlık Bilimleri Üniversitesi 6, Kocaeli Üniversitesi 31, Afyon Kocatepe Üniversitesi 5, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi 5, Fırat Üniversitesi 2, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 7, Sağlık Bilimleri Üniversitesi ise 6 koruma ve güvenlik görevlisi alımı ilanı yayınlamış bulunuyor.

Koruma ve Güvenlik Personeli İş İlanları Başvuru Şartları 2022

Her kamu kurum ve kuruluşunun şartı kendi belirlediği esaslar çerçevesinde özel olarak değişebilse de pek çok kamu kurum ve kuruluşu temelde 18 yaşını geçmiş ve 31 yaşını aşmamış Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve özel şartları yerine getiren adayların başvurularını kabul ediyor. Bu bağlamda Tarım ve Orman Bakanlığı’nın başvuruları 9 Haziran 2022 tarihine kadar devam ederken; Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi iş ilanları başvuruları 10 Haziran, Afyon Kocatepe Üniversitesi iş ilanları başvuruları 15 Haziran 2022, Kocaeli Üniversitesi iş ilanları başvuruları 15 Haziran 2022, Sağlık Bilimleri Üniversitesi iş ilanları başvuruları 10 Haziran 2022, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü iş ilanları başvuruları 10 Haziran 2022, İçişleri Bakanlığı iş ilanları başvuruları 21 Haziran 2022, Kastamonu Üniversitesi iş ilanları başvuruları 13 Haziran 2022, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi iş ilanları başvuruları 9 Haziran 2022,  Sağlık Bilimleri Üniversitesi iş ilanları başvuruları 10 Haziran 2022, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü iş ilanları başvuruları 10 Haziran 2022, Fırat Üniversitesi iş ilanları başvuruları ise 6 Haziran 2022 tarihine kadar devam ediyor.

İlgili Makaleler