Ekonomi

13 Milyon Emeklinin İmdadına Ziraat Bankası Yetişti; Anında Nakit Ödenecek, Bekleme Yok! Şubeye Gitmeden Başvuru İçin…

Türkiye’de yaşayan 13 milyon emekliyi ilgilendiren promosyon haberi Ziraat Bankası’ndan geldi. Emeklilere özel avantajı hizmetleri ile dikkat çeken bankalardan biri olan Ziraat Bankası, nakit promosyon ödemelerine zam yaptığını duyurdu. Öte yandan Ziraat Bankası, promosyonlardan yararlanmak için vatandaşların şubeye gitme zorunluluğunu da ortadan kaldırdığını açıkladı.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile gerçekleştirdiği protokol kapsamında emekli olan müşterilerine üç yıla bir, maaşını bankasına taşıyan emekliler ile emeklilerin hak sahiplerine anında promosyon ödemesi gerçekleştiren Ziraat Bankası, 2022 yılı promosyon tutarlarını belirledi. Promosyon alma şartlarını da açıklayan Ziraat Bankası, gözleri bir anda üzerine çevirdi.

Ziraat Bankası, Emekli Promosyonu Ödemeleri Başladı

Kamu bankacılık hizmet anlayışı çerçevesinde emekliden öğrenciye avantajlı hizmetler sunan Ziraat Bankası, 2022 yılı promosyon ödemelerine de başladı. Bu kapsamda Ziraat Bankası’ndan gerçekleştirilen duyuruya göre, “1.500 TL altında emekli aylığı alan herkese 500 TL; 1.500 TL ila 2.500 TL arasında emekli aylığı alan herkese 625 TL; 2.500 TL ve üzerinde emekli aylığı alan herkese ise 750 TL” tutarında emekli promosyonu ödeneceği öğrenildi. Promosyon ödemelerine başlayan Ziraat Bankası, maaşını kendi çatısı altına taşıyacak olan vatandaşların 3 yıl boyunca bu banka aracılığı ile maaş alacağına dair taahhüt vermesi halinde promosyon ödemelerinden yararlanabileceğini duyurdu. Öte yandan Ziraat Bankası’ndan birden fazla emekli maaş ödemesi alan vatandaşların promosyon tutarlarının maaşlarının toplamı ölçüsünde yararlanabileceği öğrenildi.

Ziraat Bankası’na Maaş Taşıtmak Oldukça Kolaylaştı

Promosyon ödemesine ilişkin başvuruları dijital ortama da taşıyan Ziraat Bankası, artık tek bir tık ile banka emekli müşterisi olmayı da mümkün hale getirdi. Hizmetlerini daha da erişilebilir kılan Ziraat Bankası şubeleri ve ATM’lerinin yanı sıra; Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı, Ziraat Mobil, SMS kanalı ve müşteri iletişim merkezi üzerinden de başvuruları kabul edeceğini açıkladı. Ziraat Bankası’nın emekli promosyonlarından SMS ile yararlanmak isteyen vatandaşların ise “PRO” yazıp bir boşluk bırakıp “TC Kimlik Numarası” yazdıktan sonra 4757’ye SMS göndermesinin yeterli olacağı öğrenildi. Öte yandan dileyen vatandaşların e-Devlet Kapısı aracılığıyla da maaşını istedikleri bankaya tek bir tıkla taşıyabileceği açıklandı.

İlgili Makaleler