Gündem

15 İlimizde Seyahat Yasağı Uzatıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısından sonra bir basın toplantısı düzenleyerek Covid-19 gündeminde Türkiye'de meydana gelen gelişmelere dair açıklamalar yaptı ve merak edilen konulara değinerek önemli değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, Covid-19 salgını nedeniyle konulan seyahat yasağına dair gelişmeleri de aktardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısından sonra bir basın toplantısı düzenledi ve Covid-19 salgınına dair açıklamalar yaparak, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Erdoğan, Covid-19 salgınını bir an önce kontrol altına almak amacıyla konulan seyahat yasağının kaldırılıp kaldırılmayacağına ilişkin açıklamalar yaptı.

15 İLİMİZDE SÜRE UZATILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seyahat yasağına dair açıklaması şöyle oldu:

“15 ilimiz için geçerli olan şehirlerarası seyahat kısıtlaması 15 gün süreyle uzatılmıştır. Cezaevlerinde bir süredir yapılmayan kapalı görüşleri belirli sınırlandırmalar ve tedbirler eşliğinde Haziran ayında yeniden başlatıyoruz.”

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler