Ekonomi

200 Bin Liraya Kadar Hibe Verilecek ! Son Başvuru Tarihi Belli Oldu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamalarında 200 bin liraya kadar hibe verileceğini ifade etmişti. Bu hibeden yararlanmak için son başvuru tarihi açıklandı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank İstanbul’da düzenlenen Malatyalı İş Adamları Derneği 69. Aylık Toplantısına katılarak  TÜBİTAK BİGG Programı 200 bin liraya kadar hibe verilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakan Varank yaptığı açıklamalarında TÜBİTAK Bireysel Genç Girişimci (BİGG) Programı 2020’nin yeni çağrısı için başvuruların ne zaman sona ereceğini belirtti.

Bakan Varank’ın açıklamalarına göre 200 bin lira  kadar hibe için başvurular 28 Şubat 2020 tarihinde sona erek.

200 Bin Liraya Kadar Hibe
200 Bin Lira Kadar Hibe

BAKAN VARANK’IN AÇIKLAMALARI

Konu ile ilgili olarak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“TÜBİTAK Bireysel Genç Girişimci (BİGG) Programı 2020’nin yeni çağrısı için başvurular 28 Şubat’ta sona erecek. 200 bin liraya kadar hibe vereceğiz.”

Bu hibe hakkında herhangi bir gelişme meydana geldiğinde okuyucularımızı istemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir