2020 Otomobil Kampanyaları Peş Peşe Açıklandı: 10 Bin Lira İndirim, 2021’de Ödemeye Başlama ve Daha Fazlası

Yaz aylarına girilmesi ile birlikte markalar tarafından otomobil kampanyaları peş peşe açıklandı. Fiat, Ford, Renault ve Kia markalarının kampanyaları açıklandı.

2020 yılı otomobil kampanyaları peş peşe açıklandı. Renault, Fiat, Ford ve Kia markaları kampanyalarını açıkladı. Bu bağlamda kampanyalarda 10 bin lira indirim, 2021 yılında ödemeye başlama, Eylül ayında ödemeye başlama gibi imkanlar bulunmaktadır.

Bu bağlamda “Dilediğin Renault’yu şimdi al, 2021’de öde”, “Sportif SUV Fiat 5ooX Sport şimdi 10.000 TL’ye varan indirimle!”, “Binek Araçlarda Avantajlı Kampanyalardan Faydalanın”,”Şimdi al, Eylül’de ödemeye başla! Binek Araç Modellerinde %0,59 Faiz Fırsatı!” başlıkları ile kampanyalar başlatıldı.

Konu ile ilgili olarak markalar tarafından başlatılan kampanyaların detayları şöyle:

RENAULT

Dilediğin Renault’yu şimdi al, 2021’de öde

Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili kampanya kapsamında, aylık taksitlerin ödemesi 2021 yılı Ocak ayında başlayacaktır. Kredilendirme oranı, aracın fatura bedelinin en fazla %50’sine kadar uygulanacaktır. Araç fatura tutarı ile kullanılacak kredi tutarı arasında kalan tutarın peşinat olarak verilmesi gerekmektedir. İlgili kampanya %50 peşinat ödenmesi şartı ile tüm model ve versiyonlarda geçerlidir.

Finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir. Araç fiyatına kasko ve trafik sigortası dahil değildir. Görsel temsilidir, model üzerindeki aksesuarlar ile satılanlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 30.06.2020 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir.

Detay: https://www.renault.com.tr/kampanyalar/satis-kampanyalari.html

FİAT

Sportif SUV Fiat 5ooX Sport şimdi 10.000 TL’ye varan indirimle!

Alçaltılmış gövdesi, özel tasarım detayları ve 150 HP’lik 1.3 turbo benzinli motoru ile 2020 model Fiat 500X Sport, 10.000 TL’ye varan indirim fırsatıyla. Model sayfasını keşfetmek için tıklayınız.

Elektrikli açılabilir cam tavan (Skydome)

Full LED ön farlar, LED sis farları ve arka farlar

Özel kalibre edilmiş ve alcantara parçalarla detaylandırılmış Sport tipi direksiyon Uconnect 7’’ Dokunmatik ekran, Apple Car Play & Android Auto

10.000 TL, 2020 model Fiat 500X Sport 1.3 FireFly 150 HP DCT versiyonda uygulanan indirim tutarıdır. Kampanya 02.06.2020-01.07.2020 tarihleri arasında geçerlidir.

Detay: https://otomobil.fiat.com.tr/kampanyalar/firsat.500x-kampanyasi

FORD

Binek Araçlarda Avantajlı Kampanyalardan Faydalanın​

Faiz farkı ödemeden, yeni bir Ford otomobil sahibi olun. Her Şey Dahil Finans Paketi kapsamında Kasko, Ford Güvence veya bakım paketi ile satın alımında geçerli;

– Yeni Ford Kuga model otomobillerin satın alımlarında geçerli; 120.000 TL, 24 ay %0,791 faiz,

– Ford Tourneo Courier Journey model otomobillerin satın alımlarında geçerli; 83.000 TL, 12 ay, %02 faiz,

– Ford Fiesta, Ecosport, Focus Trend X Benzinli, Focus Titanium, S-Max ve Galaxy model otomobillerin satın alımlarında geçerli; 60.000 TL, 24 ay, %0,793 faiz kampanyaları

Detay: https://www.ford.com.tr/satis-kampanyalari/ford-binek-araclarda-bu-aya-ozel-firsatlar?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=fordtematikgeneric&utm_content=search&gclid=CjwKCAjw26H3BRB2EiwAy32zhXFEiW9DLJGQs8Y8VCz4-lYBgWTdk62owVcaHwxqjZvWCgpj6DRXAhoCSrIQAvD_BwE

KİA

Şimdi al, Eylül’de ödemeye başla! Binek Araç Modellerinde %0,59 Faiz Fırsatı!

Kampanya 04-30 Haziran 2020 tarihleri arasında tabloda belirtilen sıfır araçlar için geçerlidir. Kampanya kapsamında kullanılabilecek krediler, bireysel Türk Lirası taksitli oto kredisidir. Kampanya kapsamında maksimum araç bedelinin 120.000 TL’ye kadar olan kısmı için %70, 120.000 TL üzerindeki kısmı için %50 kredilendirme yapılabilmektedir. Kredi oranının belirlenmesinde aracın Nihai fatura değeri dikkate alınacaktır.

Kredi kullanımı finans kuruluşunun onayına bağlıdır. Finansal kuruluşunun, kredi koşullarında, kampanyada ve faiz oranlarında değişiklik hakkı saklıdır. İletişimde kullanılan görsel ve donanımlar ile kampanyanın geçerli olduğu versiyonlar farklılık gösterebilir. KIA binek aracınız, 2 yıl ya da 60.000 km yasal garanti altında olup anahtar teslim tarihinden itibaren toplamda 5 yıl ya da 150.000 km boyunca KIA Özel Garanti Onarım Güvencesi ile güvence altına alınmaktadır.

(Ertelemeli kredi istenmesi durumunda faiz oranı değişiklik gösterebilir.)

Detay: https://www.kia.com/tr/satis-merkezi/kampanyalar/binek-arac-kampanyasi.html

Paylaşılan linkleri tarayıcınızın adres satırına kopyalayarak kampanya sayfalarına ulaşabilirsiniz. 

Exit mobile version