2020 YKS Sonuçları ÖSYM Tarafından Açıklandı

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından çok önemli bir duyuru yayımlanarak milyonlarca adayın beklediği sınav sonuçlarının adayların erişimine açıldığı ifade edildi. Bu doğrultuda adaylar aşağıdaki link üzerinden sonuçlarını sorgulayabileceklerdir.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Bu duyuru kapsamında milyonlarca adayın merakla beklediği 2020 YKS sonuçlarının erişime açıldığı ifade edildi.

Yayımlanan duyuruda 27-28 Haziran 2020 tarihlerinde uygulanan Yükseköğretim Kurumları Sınavına (2020-YKS) ait değerlendirme işlemlerinin tamamlandığı belirtildi.

Adayların sınav sonuçlarına 27 Temmuz 2020 tarihinde saat 07.30’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilecekleri vurgulandı.

YAYIMLANAN DUYURU

Konu ile ilgili olarak ÖSYM tarafından yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

27-28 Haziran 2020 tarihlerinde uygulanan Yükseköğretim Kurumları Sınavına (2020-YKS) ait değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınav sonuçlarına 27 Temmuz 2020 tarihinde saat 07.30’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler.

Sonuçlar İçin TIKLAYIN.

Exit mobile version