2021 Bekçi Alımı başvuruları İşkur üzerinden devam ediyor!

Mart 2021 bekçi alım başvuruları Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden devam ediyor. 10 il için yapılacak olan bekçi alımı başvurularına ilişkin özel başvuru şartları da ayrıca açıklandı. En az ilköğretim mezunu adayların başvurabileceği bekçi alımları için merak edilen detaylar haberimizde detaylı olarak aktarılmıştır.

İlköğretim mezunu bekçi alımları İŞKUR üzerinden yapılmaya devam ediliyor. Salgın döneminde iş ilanları için daha fazla araştırma yapan vatandaşlar, özellikle bekçi alımı 2021 ilanlarını daha yakından takip ediyor. Özel firmaların yayımladığı bekçi alım ilanlarına ait başvuru detayları aşağıda mevcuttur.

10 İLDE BEKÇİ ALIMI YAPILIYOR

İlkokul ve lise personel alım ilanları için araştırma yapan vatandaşlar için İŞKUR 10 ilde bekçi alımı yapılacağını duyurdu. Başvurular başlamış olup, yayımlandığı ilanların tarihine göre son başvuru tarihleri değişebiliyor. Normal personellerle birlikte, engelli personel alımı da yapılacağı ilanlar için başvuruları, haberin sonunda verilen link üzerinden online olarak yapabilirsiniz.

İŞKUR BEKÇİ ALIM BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR Mart ayı bekçi alım başvuru şartları genel ve özel olarak değişebiliyor. Genel başvuru şartları, tüm ilanlar için aynı olmakla birlikte, bekçi alımı için başvuru şartları, ilanların içerisinde yer almaktadır. Genel bekçi alım başvuru şartları şu şekilde ifade edildi:

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımlanan bekçi alımı genel başvuru şartları şöyle:

HANGİ İLLERE BEKÇİ ALIMI YAPILACAK?

Bekçi alım ilanlarına başvuruda bulunmak isteyenler hangi illerde alımların yapılacağını merak ediliyor. Ankara, İstanbul, İzmir ve Bursa il il bekçi alım ilanları için başvurular başladı. Güncel bekçi alımı yapacak iller şu şekilde:

  1. Kocaeli
  2. Konya
  3. Gaziantep
  4. Afyonkarahisar
  5. İstanbul
  6. Bursa
  7. İzmir
  8. Tekirdağ
  9. Ankara
  10. Muğla
Exit mobile version