2023 MTV ödemesi ücretsiz taksitlendirilebilecek: MTV ilk taksit ödemesini azaltacak teklifin detayları belli oldu!

Yeni yılın ilk günlerinde motorlu taşıtlara yönelik yapılan vergi ödemeleri banka kampanyaları ile desteklendi. Garanti BBVA müşterileri Garantipay ile yapacakları vergi ödemelerinde ücretsiz taksit fırsatından faydalanıyor.

Her modelde farklılaşan MTV ödemelerinin ilk taksiti geldi çattı. Resmi Gazetede yayınlanan karar üzerine MTV ödemeleri 2023 yılında güncellendi. Artan fiyatlara ek takviye olabilmesi için Garanti BBVA araç sahiplerine özel ücretsiz taksitlendirme sunan kampanyasını başlattı.

TAKSİTLİ MTV ÖDEMESİNDEN NASIL YARARLANILIR?

Herhangi bir şubeye gitmeden mobil uygulama üzerinden yapılacak ödemelerde geçerli 4 taksite kadar ücretsiz yapılandırma fırsatı Garanti BBVA müşterilerine sunuluyor. Garanti BBVA mobil uygulama üzerinden internet bankacılığını kullanarak ya da BonusFlaş uygulaması içerisinden ödeme kanalını kullanarak kısa sürede ödeme işlemi tamamlanabilir.

Gelir İdaresi Başkanlığının online internet sitesi gib.gov.tr adresi üzerinden MTV ödemeleri ücretsiz olarak 3 taksite kadar bölünebiliyor. Garantipay ile yapılacak ödemelerde ise bu fırsat 4 taksite kadar ulaşıyor. MTV ödemesi yapmak isteyenler Garanti BBVA mobil uygulaması içerisinde yer alan şu adımları takip etmesi yeterli oluyor:

TAKSİTLİ MTV ÖDEME KAMPANYASINA KATILIM ŞARTLARI NELERDİR?

31 Ocak tarihinde sona erecek olan kampanyadan tüm Garanti BBVA müşterileri faydalanabiliyor. ivd.gib.gov.tr üzerinden ödeme yapmak isteyenler “mobil ödeme” alanı altında yer alan “Garantipay” seçeneğine işaretleyerek kart bilgileri girildikten sonra 4 taksite kadar ödeme yapılabilir. MTV ödemeleri otomatik olarak 4 taksit fırsatı ile kişiye sunuluyor. BonusFlaş ya da Garantipay ile yapılacak ödemelerde yalnızca şahıs firmalarının ticari kart ile yapacakları ödemelerde faydalanabilir. Konu üzerine detaylı bilgi alabilmek için 444 0 333 numaralı müşteri iletişim hattı aranabilir.

Bankanın sunmuş olduğu kampanyada Express Limit işlemleri ile Moto işlemleri geçerli olmuyor. Taksitlendirme işlemi sonrası bir sonraki gün otomatik olarak faaliyete alınıyor. BonusFlaş uygulaması içerisinden güvenilir şekilde ödeme yapmak isteyenler “Motorlu taşıtlar vergi ödeme” adımına gelerek plaka bilgisini girmelidir. Seçilecek kart ve taksit seçimi yapıldıktan sonra ödeme işlemi tamamlanabilir.

Exit mobile version