2023 tüp fiyatları zamlandı İpragaz zam dinlemedi! Sınırlı sayıda 12 kiloluk ev tüpü Turkcelliye özel 285 TL!

Turkcell Bizce kullanıcıları indirimli mutfak tüpü ile ev ekonomisine katkı sağlıyor. Turkcell ile İpragazın ortaklaşa başlattığı yeni kampanya ile 12 kiloya kadar ev tüpü alımlarına sadece 285 TL ödeniyor.

2022 yılında 12 kiloluk ev tüpü 315 TL’den başlarken Bizce kullanıcıları için sadece 285 TL olmuştıu. Bu kampanya özellikle yeni yılla beraber ev tüpüne yönelik uygulanan zamlar sonrası daha da memnun etti.

10 OCAK SON GÜN OLDU! YENİ ZAMLI FİYAT NE KADAR?

Turkcell’in ev ekonomisine katkı sunan kaçırılmayacak kampanyası sınırlı sayıda stoklarla satışa sunuldu . Kampanya 10 Ocak tarihinde sona erecek. 10 Ocak tarihine kadar Turkcell Bizce kullanıcıları 2023 yılı ile beraber artan tüp fiyatlarına rağmen 12 kiloluk tüpü 285 TL’den alabilecek.

1 Ocak 2023 tarihinden önce 12 kiloluk ev tüpünün fiyatı 315 TL idi. 1 Ocak 2023 tarihinden sonra ise 12 kiloluk ev tüpü yeni zamla beraber ortalama 345 TL oldu. Yeni yılla beraber oluşan zamlı rakamın eziciliğinden kurtulabilmek 60 TL’lik indirim fırsatından yararlanabilmek için yalnızca Turkcell abonesi olmak yeterli oluyor.

İNDİRİMLİ EV TÜPÜ KAMPANYASINA NASIL KATILINIR?

Turkcell’in sunmuş olduğu bu kampanyadan en yakındaki İpragaz bayisine giderek yararlanılabilir. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin öncelikle Turkcell Bizce uygulaması içerisinde yer alan kampanyaya gelerek “Şifre Al” butonuna basması gerekiyor. Bunun yanı sıra sms ile de katılım sağlanabiliyor.

Cep telefonunun mesaj kısmına İPRAGAZ yazıp 2263‘e kısa mesaj olarak göndermek yeterli oluyor. Sipariş verileceği sırada kişiye ait hattın numarası bayiye söylendiğinde indirim geçerli oluyor. Kampanya yalnızca 12 kiloluk ev tüplerinde geçerlidir. 10 Ocak 2023 tarihinde sona erecektir. İşyerleri bu faydadan yararlanamıyor.

İNDİRİMLİ EV TÜPÜ KAMPANYA DETAYI BELLİ OLDU! 2023 İPRAGAZ GÜNCEL TÜP FİYATI

Kampanya dönemi devam ederken her hat kampanyadan yalnızca 45 günlük süreçte faydalanabiliyor. 4 Ocak tarihi itibariyle ise 6 gün içerisinde bu kampanyaya katılım sağlanabiliyor. Farklı kampanyalarla beraber birleştirilerek kullanılamıyor. Kampanya 100.000 kişi ile sınırlandırılmıştır.

İpragaz’ın 1 Ocak 2023 tarihi itibarıyla diğer tüp markalarında olduğu gibi zamlı fiyatları aşağıdaki listeden incelenebilir:

Exit mobile version