Gündem

2023 yılı aşk, iş, sağlık haritası oluşturuldu: Hangi burcu ne bekliyor?

Yeni yıl yaklaşıyor. 2023 yılında hangi burcu neler bekliyor? Astrolog Dinçer Güner çarpıcı yorumları ile 2023 yılının tek kalemde yorumladı. 12 burç üzerinden aşk, iş ve sağlık haritasını oluşturdu.

2023 yılında yengeçler yurt dışında yaşama kararı verebilir. Terazilerin aşk hayatı hareketli geçecek. Dinçer Nisan ayına işaret ediyor eşleri ile tanışacaklar yorumunda bulunuyor. Akrepleri uzun soluklu ilişki beklerken Aslanlar işinden bir anda istifa edebilecek. 2023 burç yorumları duyanları şaşırtıyor.

KOÇ BURCU

Koç burçları 2023 yılında daha çok sosyalleşecek. Ticari planlar ve seyahatler ön plana çıkıyor. Bu duruma en büyük etki Mart ayındaki Satürn’ün Balık burcunda seyri oluyor. Koçlar 2023’te korkuları ile yüzleşecek. Ayakları yere sağlam basacak. Kariyeri için yeni bir dönem olacak. 12 yılın ardından en iyi dönemini geçirecek. Aşk hayatları daha karışık olabilir. Fakat yeni ortaklıklar ve yeni iş imzaları gündemde yer alıyor.

BOĞA BURCU

Boğa ve yükselen Boğa burçları daha çok yoğun bir iletişim sürecine girecek. Davetlerden ve etkinliklerden başını kaldıramayacak. Dost ve düşmanlarını ayırt edeceği bir yıla giriyorlar. İş ve kariyer yaşantılarında büyük değişimlere hazırlıklı olmaları gerekiyor. Kazançları bir anda artabilir. Bilinmeyen yetenekler ortaya çıkabilir. Sağlık açısından en verimli zamanları. Gerici hareketlerden kaçındığında iyi bir yıl onları bekliyor.

İKİZLER BURCU

İkizler burcu daha çok sorumluluk alacakları bir yıla giriyor. Yeni iş kurmak isteyenler için fırsatların bol olduğu bir yıl. “Köklü değişikliklere hazır olun!” evlenebilir ya da işi değiştirebilir. Hatta ülke değiştirebilirsiniz. Sosyal hayatı önceki dönemden daha aktif hale gelecek. Sakin kaldığında büyük kayıpları önlemek mümkün olacak.

YENGEÇ BURCU

Yengeçler 2023 yılında daha çok bilgeliğe kavuşacakları ve sakinleşecekleri bir döneme giriyor. Satürn’ün etkisi gerçekçi hedefleri ön plana çıkıyor. Hem evlilik hem iş hayatındaki şans dikkatlerden kaçmıyor. Maddi ve manevi olarak destek görülecek bir sürece giriliyor. Çevre ile iletişim sorunları yaşanabilir. Özel hayatınızda ciddi krizler olabilir. Ağustos ve Eylül ayı dönemlerine dikkat etmek gerekiyor.

ASLAN BURCU

Aslan ve yükselen aslanlar için finansal açıdan verimli bir döneme giriliyor. Maddi anlamda deneyim kazanılacak bir yıl olacak. Büyük değişiklikler bu yıl karşılarına çıkacak. Büyük anlaşmalar ve işbirliklerine imza atabilir. Ünlü olma planı olanların ön plana çıkacakları 1 yıl iş fırsatları aşk hayatında da ön plana çıkıyor. Evlilik bu dönemde mümkün gözüküyor. Temkinli olarak hareket ettiklerinde yılın ikinci yarısında isteklerinin peşinde koşacakları bir sürece giriş yapıyorlar.

BAŞAK BURCU

Başak burçları 2023 yılında uyumlu ilişkiler kurmaya gayret etmeli. Daha gerçekçi olmalıdır. Net tavırlar sergilemeli. Açık hedef halinde olduklarını unutmamalıdır. Medya ve iletişim konularında farklı bir iş başlangıcı yapılabilir.

TERAZİ BURCU

Teraziler 2023 yılında hem sosyal hayat açısından hemde aşk hayatı açısından verimli ve şanslı bir döneme giriş yapıyor. Balık burcundaki dolunay bu süreci daha verimli hale getiriyor. Hayatları daha düzene girecek. İş hayatında olgunlaşma süreci başlıyor. Köklü değişimler olabilir. Çocuk sahibi olmak isteyenler, evlenmek isteyenler için verimli bir yıl yeni bir iş kurulabilir. Yıl sonu risk almaktan kaçınmak gerekiyor.

AKREP BURCU

Akrepler 2023 yılında daha çok mesleki ve özel hayatı ile ön plana çıkıyor. Gerçekçi olarak hayata bakmaları gerekiyor. Evli olanlar için ek sorumluluklar gelebilir. Büyük değişiklik yaşayacaklar. Yurt dışına çıkma isteği olabilir. Bolluk, bereket ve şans hayatlarına hakim olacak. Uzun soluklu ilişkilerin dönemine giriliyor.

YAY BURCU

Yay burçları sağlığına daha çok dikkat etmesi gerekeceği bir yıla giriyor. İş değişiklikleri beklenmedik süreçleri beraberinde getirebilir. Fakat aşk hayatlarında mutlu bir döneme giriş yapıyorlar. Hem finansal açıdan hem de yatırımlar açısından verimli bir dönem. Çalışma koşulları iyileşiyor. Kendi işini yapanlar için yeni müşteri ve güzel para akışı geliyor. Yaz dönemine doğru farklı bir beslenme sürecine geçilebilir. Ev hayvanı edinenler uğurlu bir sürece girecek. Yurt dışı seyahatler gündemde hobilerine vakit ayırması gerekiyor. İlişkiyi yönetmek bu dönemde onlar için büyük bir önem arz edecek.

OĞLAK BURCU

Oğlak burçları yeni işbirlikler ve ortaklıklara imza atılacak. Hayatı sorgulayacakları bir dönem yeni idealler arayacaklar. Aşk hayatları verimli ayaklarınızı yerden kesecek bir aşk başlıyor.

KOVA BURCU

Kova burçları yeteneklerini keşfedecek. 20 yıllık yeni bir döneme giriliyor. Mesleğini, işini ya da fiziksel görüntüsünü değiştirebilir. Yaz dönemlerinde aşk hayatı daha çok canlanıyor.

BALIK BURCU

Balık ve yükselen Balıklar daha çok yatırım ve çocuklara yönelik bir döneme giriyor. Sıkı bir tempo ile iş hayatı 2023’te karşılıyor. Sakin kalıp daha çok stratejik hareket etmek gerekiyor. Hayatınıza odaklanarak çeki düzen verilmesi gereken boş hayallerin peşinden koşulmaması gereken bir dönem. Bekar balıklar uzun süreli ilişkiye adım atabilir.

İlgili Makaleler