Gündem

22 yaşındaki taraftar corona virüsü yüzünden hayatını kaybetti!

Corona virüsü Türkiye’de can almaya devam ediyor. 60 yaş üstü vatandaşların risk grubunda sayıldığı salgında genç ölümleri de gündeme gelmeye başladı. 22 yaşındaki Anadolu Efes taraftarı Seyfullah Yılmaz’ın corona virüsü nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

Corona virüsü salgınında tüm dünyada mücadele devam ederken, Türkiye’de genç bireylerin de ölüm haberleri duyulmaya başlandı. 60 yaş üstü için tehlikeli olarak değerlendirilen virüs 22 yaşındaki bir vatandaşın canını aldı. Seyfullah Yılmaz isimli Anadolu Efes taraftarı bir gencin corona virüsü yüzünden hayatını kaybettiği öğrenildi. Anadolu Efes resmi twitter hesabı üzerinden konuya ilişkin açıklama yaptı.

İşte Anadolu Efes’in genç taraftarın ölümüne dair yaptığı o paylaşım:

Taraftarlarımızdan Seyfullah Yılmaz’ın Covid-19 sebebiyle vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik… Covid-19 sebebiyle tedavi gören herkese acil şifa, başta Seyfullah olmak üzere hayatını kaybetmiş tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı dileriz.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir