Ekonomi

3 bin 500 TL ve üzeri emekli maaşı alanlar dikkat! Garanti BBVA maaşınıza ek 7 bin 500 TL ödeyecek! Başvuru için son 5 gün!

2018 yılında ilan edilen yeni karar ile birlikte emekli vatandaşlara ve o dönem içerisinde emekli olarak ilk kez emekli maaşı alacak olan diğer vatandaşlara, bankalar aracılığı ile maaş harici ödeme yapılmasına işaret edildi. Sosyal Güvenlik Kurumu ve bankalar arasında imzalanan maaş ödemeleri protokolü kapsamında alt sınırı belirlenmiş olan ek ödeme tutarları, bu sene de gündemde en çok konuşulan konu başlıkları arasında yer aldı. Emekli vatandaşlara promosyon hizmeti sunan bankalar arasında yer alan Garanti BBVA ise kasım ayına özel kampanyalarını paylaştı.

1 Kasım 2022 tarihi itibari ile yenilenen bankalar ile imzalamış olduğu maaş protokolünü güncelleyen Garanti BBVA, emekli maaşı alan vatandaşlara maaşlarına ek olarak ödeme yapacağını bildirdi. Maaş promosyonu ödemesinin yanı sıra bir ek ödeme kampanyası daha geliştirdiğini belirten banka, toplamda 7 bin 500 TL’ye varan ek ödeme fırsatından yararlanabilmek için yapılması gerekenleri, kamuoyu ile paylaştı.

GARANTİ BBVA EMEKLİ PROMOSYONU DUYURUSU!

Kasım ayının başında güncellenmiş olan Sosyal Güvenlik Kurumu maaş ödemeleri protokolü kapsamında yeni bir promosyon kampanyası düzenleyen Garanti BBVA, ilgili kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı. Son başvuru tarihini 30 Kasım olarak belirten banka, maaş hesabını o tarihe kadar banka bünyesine taşıyan ve ilgili hesabın en az 3 yıl boyunca bankada kalacağının sözünü veren müşterilerine şu tutarlarda ek ödeme yapılacağını bildirdi:

  • Maaşı 3 bin 500 TL’ye kadar olan vatandaşlara: 3.600 TL
  • Maaşı 3.500- 7.500 TL aralığında olan vatandaşlara: 4.200 TL
  • Maaşı 7.500- 10.000 TL aralığında olan vatandaşlara: 5.400
  • Maaşı 10 bin TL’nin üzerinde olan vatandaşlara: 6.000 TL

GARANTİ BBVA’DAN KART VE FATURA TALİMATI KAMPANYASI

Promosyon kampanyasının üst limitini 6 bin TL olarak belirlemiş olan Garanti BBVA, bu kampanyaya ek olarak bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu ek ödeme kampanyasından yararlanılabilmesi için en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı verilmesi ve 31 Aralık tarihine kadar ilgili banka kartı aracılığı ile en az 500 TL tutarında harcama yapılması gerektiğini belirten banka, bu şartların yerine getirilmesi durumunda bin 500 TL daha ödeme alma fırsatına sahip olunabileceğini ifade etti.

İlgili Makaleler