Ekonomi

3 bin 500 TL ve üzeri tutarlarda emekli maaşı alanlar dikkat! Türkiye İş Bankası, ay sonunu rahatlık ile getirmenizi sağlayacak! 7 bin 500 TL’lik ek ödeme anında hesabınıza yatacak!

Maliyet artışları, devam eden Rusya- Ukrayna savaşı, etkisi giderek artan çip krizi ve daha pek çok faktör çerçevesinde giderek ağırlaşan gündelik yaşam şartları, özellikle ay sonunu tek maaş ile getirmek zorunda olan emekli vatandaşları büyük bir geçim sıkıntısının içerisine doğru sürükledi. Bu durum karşısında alım güçleri düşen ve buna bağlı olarak da nakde olan ihtiyaçları artan vatandaşlar, SGK’nın maaş ödemeleri protokolü kapsamında düzenlenen banka promosyonu kampanyalarını yakın takibe aldılar.

Bir süredir en temel ihtiyaçlara erişim noktasında dahi büyük sıkıntıların yaşanmasına sebep olan gündelik hayatın ekonomik şartları, emekli vatandaşların banka promosyonlarına umut bağlamalarına sebep oldu. Bu kapsamda kasım ayının gelişi ile birlikte duyurulan promosyon kampanyalarını yakın takibe almış olan vatandaşlar için Türkiye İş Bankası’ndan yeni bir duyuru geldi.

1 Kasım 2022 tarih itibari ile bir aylık emekli promosyonu kampanyasının sonuna gelindiğini ve buna bağlı olarak kampanya içeriğini değiştirdiğini belirten Türkiye İş Bankası, 30 Kasım tarihine kadar geçerli olacak olan yeni kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYONU DUYURUSU!

Kasım ayının başında emekli promosyonu kampanyasını güncellemiş olan Türkiye İş Bankası, yeni kampanyası dahilinde emekli maaşı hesabını taşıyan ve bankada 3 yıl kalma sözü veren tüm emekli vatandaşlara, şu tutarlarda ek ödeme yapacağını bildirdi:

  • SGK maaşı 3.499 TL ve altı tutarlarda olanlara: 4.500 TL
  • SGK maaşı 3.500- 7.499 TL aralığında olanlara: 5.250 TL
  • SGK maaşı 7.500- 9.999 TL aralığında olanlara: 6.750 TL
  • SGK maaşı 10.000 TL ve üzeri tutarlarda olanlara: 7500 TL

TÜRKİYE İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI BAŞVURUSU KASIM 2022

Türkiye İş Bankası’nın SGK maaşı tutarlarına göre belirlemiş olduğu promosyon ödemelerinden yararlanabilmek için bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı veya banka şubeleri aracılığı ile maaşı hesabının taşınmasına yönelik talimat verilmesi gerekmektedir. Söz konusu talimatın verilmesi için son tarih 30 Kasım olarak belirlenmiştir.

İlgili Makaleler