Ekonomi

750 bin TL’den başlayan fiyatlarla İstanbul’dan daireler satışa çıktı! Vakıfbank’tan satılacak! Sadece belirli bir süreyle satışta!

Son zamanlarda bankaların sık sık ilanlar yayınladığı ve sürekli olarak yeni ihalelere başladığı emlak sektöründe icradan satışa çıkarılan gayrimenkullerin sayısı her geçen gün artmaya başladı. Emlak sektöründeki pahalılığın da etkisiyle vatandaşların özellikle ilgi gösterdiği alanlardan biri olan icralık gayrimenkul satışlarının sayısı her geçen gün artmaya devam ederken, satışları arasına iki yeni konut daha eklemiş olan Vakıfbank, satışa çıkardığı konutlara dair iki ayrı ilan yayınladı.

İcradan satışa çıkardığı konutları genellikle e-İhale usulü ile satan Vakıfbank, yeni satışa koyduğu konutların da e-İhale usulü ile satılacağını duyurdu. Bu bağlamda satışa çıkardığı her iki yeni konutu da İstanbul’dan satışa koyan Vakıfbank, satışa koyduğu konutlar için bir ihale başlangıç bedeli belirledi. Ekspertizlerce belirlenmiş olan bu bedel üzerinden herhangi bir Katma Değer Vergisi ya da kısaca KDV almayacağını açıklayan Vakıfbank, fiyatların ilk teklifi oluşturabileceğini açıkladı.

VAKIFBANK’TAN İSTANBUL BOSTANCI’DA APARTMAN DAİRESİ SATILACAK

Satışa çıkardığı her yeni konut ile ilgili kamuoyunu detaylı bir şekilde bilgilendiren bir ihale ilanı yayınlayan Vakıfbank, satışa çıkardığı yeni İstanbul konutları ile ilgili de ilanlar yayınladı. Bu ilanların ilkine göre, Vakıfbank’ın satışa çıkardığı İstanbul konutlarından ilki İstanbul ilinin Kadıköy ilçesinin Bostancı semtinden satışa çıktı. Bostancı’nın merkezi lokasyonlarından birinde bulunan apartman dairesi için ihale sürecini başlatmış olan Vakıfbank, dairenin 125 metrekare genişliğinde 3 odalı ve 1 salonlu olduğunu açıkladı. İhale başlangıç bedelini de kamuoyu ile paylaşmış olan Vakıfbank, bu daireyi 5 milyon 600 bin TL’den ihaleye açtı.

VAKIFBANK’TAN İSTANBUL PENDİK’TE APARTMAN DAİRESİ SATILACAK

Vakıfbank’ın İstanbul’dan satışa koyduğu bir diğer daire için de ihale süreci başladı. Bu kez daireyi İstanbul ilinin Pendik ilçesinin Esenler mevkinden satışa koyan Vakıfbank, satışa çıkardığı dairenin fiziksel özelliklerine ilişkin bilgilendirmeyi yayınladığı e-İhale ilanı aracılığıyla gerçekleştirdi. Dairenin 88 metrekareden oluştuğunu açıklayan Vakıfbank, dairede 4 oda bulunduğunu belirtti. Bu özelliklere sahip olan bir apartman dairesi satacak olan Vakıfbank, apartman dairesinin ihale başlangıç bedelini de emsallerine oranla oldukça düşük tuttu. Vakıfbank, İstanbul’dan satacak olduğu bu daire için ihale başlangıç bedelini yalnızca 750 bin TL olarak belirlediğini ise, geçtiğimiz günlerde kamuoyu ile paylaştı.

İlgili Makaleler