İşkur İş İlanları

İŞKUR Şoför Alım İlanları: Makam, Yolcu, Yük, Tır, Otobüs, Ambulans

Kamu İlanları olarak siz okuyucularımıza İŞKUR aracılığıyla özel sektör firmaları tarafından yayımlanan duyuruları kadro kadro aktarıyoruz. 

Bu haberimizde siz okuyucularımız için Türkiye geneli 81 ilde çeşitli kadrolarda ilan edilen Şoför ve Sürücü alım ilanlarını derledik. 

Bu ilanlarda yer alan kadro kontenjan bilgilerinin yanı sıra siz okuyucularımıza Şoför alım ilanlarına başvuru şartları, İŞKUR üzerinde ilanlara ulaşma ve ilanlara başvuru yapmak gibi detayları aktarıyoruz. 

İŞKUR ŞOFÖR ALIM İLANLARI

Türkiye İş Kurumu üzerinden ilan edilen şoför alım ilanlarının çok önemli bir kısmı özel sektör firmaları tarafından ilan edildi. Bu ilanlarda ayrıca adayların başvuruda bulunabileceği kamu ilanları da bulunuyor. 

Alım yapılacak branşın sürücü belgesi türü ve mesleki özelliklere göre yapılacak alımlarda en az ilköğretim mezunu adaylardan en çok lisans mezunu adaylara kadar şoför alım ilanları bulunuyor. 

KADRO KONTENJAN DETAYLARI

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylar için şoför alım kadroları büyük önem taşıyor. 

Bu çerçevede İŞKUR üzerinden ilan edilen bu 13 farklı şoför kadrosunu sizlere aşağıda aktarıyoruz. İşte kurum ve firmaların İŞKUR’da ilan ettiği o kadrolar;

Makam Şoförü, Kamyon Şoförü, Kamyonet Şoförü, Kurtarıcı Araç Şoförü, Minibüs Şoförü, Otobüs Kaptanı (Şoförü), Servis Şoförü (Okul), Şoför (Yolcu Taşıma), Şoför-Yük Taşıma, Tıbbi Atık Toplama ve Taşıma Kamyon Şoförü, Tır-Çekici Şoförü, Traktör Şoförü

BAŞVURU ŞARTLARI

Bilindiği üzere her personel alım ilanında adaylardan belirli koşullara haiz olmaları istenir. Bu başvuru koşulları ilanı yayımlayan özel sektör firması yada kamu kurumu tarafından belirlenir. 
Alım yapılacak şoför kadrosuna göre değişen bu başvuru koşulları ana başlıkları ile şu şekilde;

Alım yapılacak kadro için gerekli sürücü ve SRC belgelerine sahip olmak, Firmalar tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan pozisyonlar için belirlenen eğitim şartını sağlamak, Şoför alımı yapılacak şehirde iklamet etmek yada edebilecek olmak, ilan metninde yer alan deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, işe alım sürecinde yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak ve görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak.

İLANLARA ULAŞMAK İÇİN

İŞKUR üzerinde şoför alım ilanlarına ulaşacak adaylar öncelikle aşağıda yer alan bağlantıya tıklayacaklar. Açılan sayfada yer alan Meslek adlı bölümü bulacaklar. Buraya hangi kadro için ilan arıyorlarsa onun yazıp ara butonuna basacaklar. (Örneğin; Makam Şoförü)

İŞKUR İlanları için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir