Kamu Haberleri

KYK’dan Öğrenim Kredisi Borcu Ödemesine İlişkin Duyuru

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) öğrenim kredisi ödemelerine ilişkin resmi internet sitesi üzerinden bir duyuru yayımladı. KYK tarafından yapılan açıklamada, borç ödemeleri için yeni seçeneklerin uygulamaya girdiğini ve isteyen vatandaşların ödemelerini bu şekilde yapabilecekleri duyuruldu. 

KYK tarafından yayımlanan Öğrenim Kredisi Borç Ödeme duyurusuna dair tüm detaylar ve açıklanan yeni ödeme seçeneklerine dair genel bilgileri sizlere aktarıyoruz. 

KYK BORÇ ÖDEME DUYURUSU

Kredi Yurtlar Kurumu’nun (KYK) web sayfasından öğrenim kredi borcu olanlara dair yapılan açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünün borç geri ödeme sisteminin tüm çalışmalarının tamamlandığı bildirildi. Bu kapsamda borç ödemesi yapacak olan vatandaşların borçlarını bu sistemi kullanarak yapabilecekleri ifade edildi. Yapılan açıklamada yeni sistem ile Ziraat Bankası ATM’lerinden veya http://yurtkur.gsb.gov.tr adresinde yer alan E-ÖDEME ekranından ödemelerin başladığı da açıklandı. 

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Öğrenim Kredisi Borç Ödeme Duyurusu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünün öğrenim kredisi geri ödeme sistem çalışması tamamlanmış olup ödeme yapmak isteyen borçlularımız; Ziraat Bankası ATM’lerinden veya http://yurtkur.gsb.gov.tr adresinde yer alan E-ÖDEME ekranından ödeme yapabilirler.

Kamu Haberlerinden haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamu İlanları

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir