Onlarca Kadro İçin Yüzlerce Banka Memuru Alım İlanı (En Az Lise Mezunu)

2019 yılının girmesinin ardından yayımlanan banka personel alım ilanlarında çeşitli kadrolarda personel alımı için ilanlar yayımlandı. Bankalar tarafından yayımlanan ve başvuru süreci devam eden bu personel alım ilanlarını sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

İŞ BANKASI PERSONEL ALIM İLANI

İş Bankası yayımladığı bir ilan ile iki farklı pozisyonda personel alımı yapacağını duyurdu. İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan açık kadrolar; Şoför ve Veri Bilimci alımı yapacak. İlana en az lise mezunu adaylar başvuru yapabilecek. 

FİBABANKA PERSONEL ALIM İLANI

Fibabanka tarafından yayımlanan personel alım ilanı İŞKUR aracılığıyla adaylara duyuruldu. İlanda 200 Bankacılık Meslek Memuru alımı yapılacağı açıklandı. İlana en az ve lise dengi okullardan mezun adaylar başvuru yapabilecek. 

AKBANK PERSONEL ALIM İLANI

Akbank banka personel alım ilanında Gişe Yetkilisi, Çağrı Merkezi Personeli ve İngilizce Bilen Çağrı Merkezi Personeli ile Yarı Zamanlı Takım Asistanı kadrolarına personel alımları olacağı duyuruldu. 

GARANTİ BANKASI PERSONEL ALIM İLANI

Garanti Bankası ilgili şubelerine Dış Ticaret ve Krediler Asistanı, Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Müşteri Danışmanı, Avukat, İç Kontrol Yetkilisi, Hizmet Satın Alma Yönetmeni, Yapısal Risk Uzmanı, Bütçe Planlama Yetkilisi, Operasyonel Risk Yetkilisi kadrolarından personel alımları yapacak. 

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI

Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan açık kadrolar; Çağrı Merkezi Sigorta ve Satış Yetkilisi, Gişe Yetkilisi, Engelli Personel, BT-Veri Depolama ve Yedekleme Uzmanı, Siber Güvenlik Uzmanı, Lonca Girişimcilik Merkezi Ekip Arkadaşı, Kurumsal Mimar, BT-Yazılım Destek Mühendisi, Bankada Kampüs-İstanbul Şubeleri, Dijital Dönüşüm ve İnovasyon Uzmanı, Mali Kontrol Uzman Yardımcısı, İk Uygulamaları ve İş Geliştirme Uzman Yardımcısı, Yönetim Raporlama Uzm. Yrd. / Uzmanı, Varlık Çözümleme Uzman Yardımcısı.

YAPI KREDİ BANKASI

Yapı Kredi Bankası yayımladığı personel alım ilanında 50 farklı pozisyonda personel alımı yapacağını açıkladı. 

Bu kadrolardan bazıları: İnsan Kaynakları Stajyeri, Dijital Marka Uzmanı, Direkt Satış Yetkilisi, Krediler Ürün Uzmanı, Sistem Uzmanı, Destek Asistanı, Engelli Personel,  Tahsis Yetkilisi, KOBİ Müşteri Yönetim Uzmanı, İş Analisti, Kullanıcı Deneyimi Uzmanı, KOBİ Kanal ve Pazarlama Uzmanı, Taşıt ve Ford Finans Yöneticisi, Yazılım Geliştirmeci, Uzman İş Analisti, Kullanıcı Deneyimi Tasarımcısı, Muhaberat Yetkilisi (Engelli Kadro).

İLANLARA ULAŞMAK İÇİN

İş Bankası 2019 Personel Alım İlanı Yayımlandı (En Az Lise Mezunu)

Fibabanka İŞKUR Destekli 200 Bankacılık Meslek Personeli Alıyor

Akbank Personel Alım İlanı Güncellendi! Alım Yapılacak Kadrolar

Garanti Bankası Müşteri Danışmanı (Gişe Memuru) Alım İlanı Yayımladı

Kuveyt Türk Katılım Bankası Banka Memuru Alım İlanı Yayımladı

Yapı Kredi Bankası 50 Pozisyon İçin Personel Alımı Yapacağını Duyurdu

Banka Personeli Alımlarından Haberdar olmak için mobil uygulamamızı telefonunuza indirin.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir