Kamu Haberleri

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden Personel Alımı Açıklaması

Geçtiğimiz günlerde bazı internet siteleri Sİvil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün başvuru formu ile ile personel alımı yapacağı şeklinde ilanlar olduğunu iddia etmişti. Kurum tarafından personel alım ilanı yayımlanmamış olmasına rağmen ortaya atılan bu iddialara kurumdan açıklama geldi.

PERSONEL ALIMI İDDİALARINA KURUMDAN AÇIKLAMA

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü yayımladığı basın açıklamasında, kurumun ismi kullanılarak ortaya atılan bu personel alım ilanlarının gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Bu konuda ortaya atılan iddiların asılsız olduğu bilgisini veren Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü bu iddialara itibar edilmemesini istedi. 

İnternet sitelerinde yer alan Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü personel alım haberlerine dikkat edilmesini isteyen kurum, bünyesine yapacağı alımları DPB yada Resmi Gazete’de yayımlanacağını açıkladı. 

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Tarafından Yapılan Açıklama

Bazı basın yayın organlarında ve kamu personeli ile ilgili yayın yapan internet sitelerinde, Genel Müdürlüğümüzün “personel alımı” için başvuru aldığı, başvuruların veri tabanında gizli tutularak ihtiyaç olması halinde adaylar arasından seçim yapacağına dair haberler yer almaktadır.

Bahsi geçen haberlerde ifade edildiği şekilde Genel Müdürlüğümüzün personel alım ilanı bulunmamaktadır. Kurumumuzun başvuru aldığı, bu başvuruların veri tabanında saklandığı ve ihtiyaç halinde adayların içinde tercihte bulunulacağına dair haberler gerçeği yansıtmayıp, Genel Müdürlüğümüzden bilgi almadan yapılmış asılsız haberlerdir.
Bu konuyla ilgili internet medyasında veya basında çıkan haberlere itibar edilmemesi gerektiğini ve tüm personel ilanlarımızın kurumsal web sayfamızda, Resmi Gazete’de ve Devlet Personel Başkanlığı’nın internet sayfasında yayımlandığını değerli kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.

En doğru personel alım ilanlarından anında haberdar olmak için;

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir