Personel Alımı

Kadrolu Belediye Personeli Alımı: En Az Lise Mezunu Büro Memuru Kadrosu

Belediye personeli alımı için yayımlanan ilanlara yeni hafta başı itibariyle yenileri eklendi. Bu çerçevede alım yapacağını ilan eden belediyeler arasında İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı olarak faaliyetlerine devam eden İzmir İZBELCOM’da yer aldı. 

Kurum yayımladığı bir duyuru ile personel ihtiyacı olduğunu ve aşağıda belirtilen kadrolardan personel alımı yapacağını açıkladı.

BELEDİYE MEMURU ALIM İLANI

İzmir İZBELCOM  tarafından yayımlanan personel alım ilanında kurumun tek bir pozisyondan personel alımı yapılacağı açıklandı. 

Büro Memuru kadrosu için yayımlanan personel alım ilanında 11 kişilik personel istihdamı sağlanacağı açıklandı. İlana başvuru yapmak isteyecek adayların sağlamaları gerektiği başvuru koşullarında, bu kadro için adayların en az lise mezunu olması gerektiği ifade edildi. 

Öğrenim şartının da yer alan diğer başvuru şartları ise şunlar;

BAŞVURU ŞARTLARI

İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı birimlerden olan İzmir İzbelcom tarafından belirlenen ve büro personeli alımı başvuru kılavuzunda yer alan tüm koşullar şunlar;

* Erkek adayla için askerlikle ilişiğinin olmaması

* Tüm adaylar için adli sicil kaydının olmaması

* En az lise mezunu olunması gerektiği ve

* Herhangi bir sağlık sorunu olmaması.

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Söz konusu personel alım ilanları için başvuruda bulunacak adaylar başvurularını elektronik olarak yapacaklar. İzmir İZBELCOM alımlar için yayımladığı kılavuzunda adaylara bir mail adresi verdi. Adayların bu mail adresine 14 Ekim tarihine kadar kendilerine ait özgeçmişlerini göndererek başvuru yapabilecekleri ifade edildi. 

İlan Metni

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir