Ekonomi

İhtiyaç Kredisi Faiz Oranlarında İndirim: En Uygun Kredi Veren 3 Banka

Kamu Bankaları ile Özel Bankalar, Merkez Bankası tarafından alınan faiz indirimi kararlarının ardından kredi faiz oranlarında indirime gidiyorlar. 

Bu kredi faiz indirimleri hem konut kredisinde, hem ihtiyaç kredisi hemde taşıt kredisinde meydana geliyor. 

Kamuilanlari.com olarak bizlerde bu haberimizde siz okuyucularımız için en uygun ihtiyaç kredisi kampanyalarını derledik. İşte en uygun ihtiyaç kredisi kampanyaları ve kredi faiz oranları. 

EN UYGUN İHTİYAÇ KREDİSİ

İhtiyaç kredisinde en uygun faiz oranı sürekli değişkenlik gösteriyor. Bankalar tarafından gelen son dakika açıklamalarıyla kredi faiz oranları sürekli düşüyor. 

Bu indirim haberlerinin sonuncusu ise İNG Bank’tan geldi. İNG Bank gün içerisinde almış olduğu bir karar ile çeşitli vade oranları ile uygun oranlarla müşterilerine kredi sağlayacağını ilan etti. İNG Bank ve diğer bankaların en güncel kredi faiz oranları göz önünde bulundurulduğunda sıralama şu şekilde oluyor. 

3 Farklı Bankanın İhtiyaç Kredisi Kampanyası

20 Bin TL’ye 18 vade imkanıyla sağlanan kredi kampanya detayları şu şekilde;

1-) TEB ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1.18. 20 bin TL kredi aylık 1266 TL ödeme ile 22 bin 797 TL olarak ödeniyor. 

2-) İNG Bank  ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1.19. 20 bin TL kredi aylık 1267 TL ödeme ile 22 bin 902 TL olarak ödeniyor. 

3-) QNB Finansbank ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1.19. 20 bin TL kredi aylık 1267 TL ödeme ile 22 bin 927 TL olarak ödeniyor. 

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir