Kamu Haberleri

SON DAKİKA… İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan 10 Bin Alımı Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katılmış olduğu bir canlı yayın kapsamında 2019 yılı 10 bin polis alımı konusuna değindi. 

Polis alımları için kadro ve ilan tarihi açıklamalarda bulunan Bakan Soylu adaylar için müjdeyi verdi. İşte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun polis alım açıklaması

10 BİN ALIMI İÇİN TARİH AÇIKLANDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gündemi ve Suriye düzenlenen operasyona dair detayları kamuoyu ile paylaşmak adına CNN Türk canlı yayına çıktı. 

Burada önemli konular hakkında açıklamalarda bulunan Bakan Soylu polis alımlarına ilişkin de bilgiler verdi. Bu çerçevede adayların merak ettiği iki soruya yanıt veren Bakan Soylu şu ifadeleri kullandı. 

İşte Bakan Soylu’nun Polis Alımı Açıklaması

”Şu anda 8 bin 500 bekçimiz var. Karakollar için güven masası kurduk oraya da kadın polis aldık. Güven masası için 3 bin kişi aldık. 3 bin polisin işi sadece bu olacak. 10 bin polis alımı için Eylül Ekim gibi alım yapabiliriz demiştim ama süreç biraz uzadı. Önümüzdeki 1-2 ay içinde ilana çıkmış oluruz. Polis yetiştirme kurs süremizi 4 aya indirmiştik şimdi bunu yeniden 8 aya çıkaracağız.”

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir