Kamu Haberleri

Adalet Bakanlığı CTE Yeni Açılacak Cezaevine Personel Atama Duyurusu

Adalet Bakanlığı CTE bünyesinde hizmete giren Afyonkarahisar Ceza İnfaz Kurumlarına personel ataması için talep toplanmıştı. 

Adalet Bakanlığı aracılığıyla yürütülen sürece ilişkin yeni bir duyuru yayımlandı. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nce yayımlanan duyuruda, yeni açılan bakanlık birimi için yapılacak personela atama sonuçlarının belli olduğu bildirildi. 

Bakanlık tarafından yayımlanan personel alımı başvuru sonuçlarına ilişkin duyurulan açıklamalar.

195 PERSONEL ATAMASI YAPILDI

Yeni açılan Afyonkarahisar Ceza İnfaz Kurumlarına personel alımları için; ceza infaz kurumlarında ve denetimli serbestlik müdürlüklerinde görev yapan komisyon atamalı personelin (erkek infaz ve koruma memurlarının) taleplerinin hizmet puanlarına göre toplandığı belirtildi. 

Afyonkarahisar Ceza İnfaz Kurumlarına yapılacak bu alımlar için başvuruda bulunan bakanlık personelinden 195’inin atamasının yapıldığı ifade edildi. Atamalara ilişkin CTE şu ifadelere yer verdi. ”Bu kapsamda atanma/yerleştirilme talebinde bulunan 284 personelden atanma/yerleştirilme şartlarını taşıyan 195 personelin atanması/yerleştirilmesi/geçici görevlendirilmesi Norm ve Atama Sistemi üzerinden gerçekleştirilmiştir.”

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü duyurusunda ayrıca ataması yapılan 195 personel için göreve başlama için bilgilendirme yapacağını ifade etti.

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir