Özel sektör İş İlanları

Havaalanına En Az Lise Mezunu Vize Kontrol Memuru Alınıyor: Deneyimli/Deneyimsiz

İstanbul Yeni Havalimanına personel alımı için yeni ilanlar yayımlanmaya devam ediyor. 

Bu kapsamda havalimanı bünyesinde faaliyet gösteren firmalardan birisi yayımladığı bir duyuru ile personel alımları yapacağını ilan etti. 

Lise, önlisans ve lisans düzeyinden yapılacağı açıklanan alımların deneyimsiz ve deneyimli adaylar arasından olacağı ifade edildi. Kamuilanlari.com olarak bu ilana dair ayrıntıları iş ilanı bekleyen adaylar ile paylaşıyoruz. 

VİZE KONTROL MEMURU

Vize Pasaport Kontrol Memuru kadrosu için yayımlanan personel alım ilanında alımların belirli bir iş tanımında görevlendirmek üzere yapılacağı duyuruldu.

Aşağıda yer alan başvuru şartlarını sağlayan adayların başvuru yapabileceği personel alım ilanında görev alacak olan personelleri şu görevlerin yürütülmesinden sorumlu olacaklar; uluslararası uçuşlarda, yolcuların seyahat dökümanlarının kontrolü ve güvenlik mülakatlarının gerçekleştirilmesi. 

Peki bu ilan için kimler başvuru yapabilecek? İşte ilan metninde yer alan o başvuru şartları

ADAYLARIN SAHİP OLMALARI GEREKEN ÖZELLİKLER

Türkiye İş Kurumu üzerinden ilan edilen personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adayların öğrenim, deneyim, mesleki ve görev tanımına göre belirlenen tüm şartlara haiz olması gerekiyor. 

Personel alımı yapacak olan havaalanı şirketi tarafından belirlenen bu başvuru koşulları ilan metninde yer aldığı şekliyle maddeler halinde aşağıda. 

* TC Vatandaşı

* Çok iyi derecede sözlü, yazılı İngilizce dil bilgisine sahip olmak,

* Ekip çalışmasına uyumlu Vardiyalı çalışabilecek Temsil yönü güçlü Havacılık güvenliği alanında kariyer planı olan, hedef odaklı

* Erkek adaylar için en az 1 yıl tecilli olmak

* Bayan ( 1,60 ve üzeri boy ), Bay ( 1,70 ve üzeri boy )

* Tüm adaylarda 33 Yaşını aşmamış olmak,

BAŞVURU İŞLEMLERİ NASIL YAPILACAK?

İlan için başvuru yapmak isteyecek olan adaylar başvurularını internet üzerinden firmaya bildirecekler. Bunun için ilanın yayımlandığı adrese ulaşmaları gereken adaylar aşağıda yer alan bağlantıyı kullanabilirler. 

Adaylar aşağıda Kamuilanlari.com olarak verdiğimiz bağlantıyı kopyalayarak ilana ulaşabilirler. Bağlantı ile kurumun anlaşmalı olduğu kariyer sitesine ulaşacak adaylar bu site üzerinden başvurularını yapabilirler. 

İlan Bağlantısı: https://bit.ly/2JYAsR4

Özel Sektör ve Kamu İlanlarından Anında Haberdar Olmak için 

Android Mobil Uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS Mobil Uygulamamız için TIKLAYINIZ

Memur alım ilanları diğer adaylar ile incelemek için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir