Özel sektör İş İlanları

Türk Havacılık Uzay Sanayii Personel Alım İlanı Yayımladı

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi kariyer siteleri üzerinden yayımladığı bir ilan ile çeşitli kadrolardan personel alımları yapacağını açıkladı. Kurum tarafından yayımlanan ilanda en az lise mezunu olmak kaydıyla çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapılacağı duyuruldu. 

Bu kapsamd kurum tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan tüm açık kadroları sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

PERSONEL ALIM İLANI DETAYLARI

Teknisyen, Türk Havacılık ve Uzay Sanayi tarafından yayımlanan personel alım ilanında 9 pozisyondan personel alımı yapılacağı duyuruldu. İlana göre alımlar Teknoloji Yönetimi Uzmanı, Helikopter Uçuş Öğretmeni, Elektrik Elektronik Teknisyeni, Genel Başvuru Mavi Yaka, Uydu Görev Yükü Mühendisi, Uydu Güvenirlik ve Emniyet Mühendisi, Tahribatsız Muayene Operatörü, Yardımcı Sanayi İmalat Mühendisi,

BAŞVURU KOŞULLARI

Kariyer siteleri aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapacak adayların sağlamaları gereken başvuru koşulları genel ve özel şartlar bulunuyor. Adaylar özel şartları haberimizin altında yer alan bağlantı aracılığıyla görüntüleyebilirler. Kamu İlanları olarak genel şartları sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak, görevini düzenli yapmaya engel sağlık bulunmamak, her bir kadro için ayrı ayrı belirlenen öğrenim şartını sağlamak, Ekip çalışmasına yatkın, Askerlik görevini tamamlamış, Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, Vardiyalı sistemde çalışabilecek.

İLANA NASIL ULAŞIRIM?

Söz konusu alım ilanına ulaşmak isteyen adaylar aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp internet tarayıcısına yapıştırıp daha sonra enter tuşuna basarak ilana ulaşabilirler. İlana başvurular elektronik olarak yapılacak. 

İlana ulaşmak için; https://goo.gl/71a7VV

Özel Sektör personel alım ilanlarından ve başvuru sürecinden anında haberdar olmak için bizleri takip edin. 

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir