Özel sektör İş İlanları

Veri Doğrulama Personeli Alımı için Kızılay İlan Yayımladı

Türk Kızılayı personel alımlarına devam ediyor. Bünyesine bağlı faaliyet gösteren Kızılay Kariyer sitesi üzerinden ilanlar yayımlayan kurum çeşitli meslek gruplarından alımlar yapıyor. 

Türk Kızılayı tarafından yayımlanan ilanda yer alan bu kadrolardan bir tanesi de Veri Doğrulama Personeli.

Kurum Suriye İnsani Yardım Operasyonu kapsamında Program ve Projelerde görevlendirmek üzere yapılacak alımların Ankara’da istihdam edileceğini açıkladı. 

KIZILAY VERİ DOĞRULAMA PERSONELİ

Kızılay tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan Veri Doğrulama Personeli kadrosuna yapılacak alımlar lisans düzeyinden olacak. 

İlan edilen kadro için Kızılay adayların Üniversitelerin İstatistik, Endüstri Mühendisliği vb. lisans bölümlerinden mezun olmasını istiyor. İlanda yer alan diğer bir tercih sebebi sayılacak koşul ise yabancı dil şartı. Verdi Doğrulama kadrosu için Kızılay adayların iyi derecede İngilizce bilmelerinin tercih sebebi olduğu dile getirildi. 

Kızılay ilanında yer alan diğer koşullar ise şunlar;

İlan için adayların Veri analizi, veri doğrulaması ve raporlama konularından tecrübeli olmaları, MS Office programlarına hakim, ileri düzeyde Excel ve Access bilgisine sahip olmaları gerekiyor. Bunun yanında Tableau, SPSS vb. gibi veri analiz uygulamalarını kullanabilmeleri tercih sebebi olarak gösterildi. 

Stratejik bakış açısına sahip, dikkatli, analitik, süreç/veri ve sonuç odaklı çalışabilmek ve yoğun iş temposunda çalışabilmek diğer iki şart.

İlana başvuru yapacak erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli olması gerekiyor. 

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Söz konusu personel alım kadroları için adaylar Türk Kızılayı tarafından belirlenen başvuru koşulları sağlamaları halinde başvuru yapabilecekler. Veri Doğrulama Kadrosu için adaylar başvurularını Kızılay’ın internet sitesinden yapacaklar.

İlan bağlantısı:  https://bit.ly/2kuGHDu

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir