24 Kadroda Banka Memuru Alım İlanı: Şehir Şehir Kadro Kadro Liste

Akbank anlaşmalı olduğu kariyer siteleri üzerinden yayımladığı bir duyuru ile farklı şehirlerde bulunan banka şubelerinde personel ihtiyacı olduğunu duyurdu. 

Söz konusu personel alım ilanında adayların öğrenim durumlarına göre duyurulara başvuru yapabileceklerini belirtti. 

Bu çerçevede yayımlanan personel alım ilanlarında yer alan tüm açık kadoları, başvuru şartlarını ve ilanlara başvuruda bulunacak adayların sağlamaları gereken detayları tek tek aktarıyoruz. 

AKBANK PERSONEL ALIM İLANI

Akbank tarafından yayımlanan personel alım ilanında 24 açık kadrodan personel alımları olacağı bildirildi. 

Bu açık kadrolar arasında önlisans ve lisans mezunu adaylar arasından istihdam sağlanacağı açıklandı. Deneyimli personel alımlarının yanında deneyimsiz ve yetiştirilmek üzere personel alımları yapacak. 

Bu çerçevede ilan metninde yer alan açık kadrolarliste halinde şu şekilde;

1. Grup Kadrolar

Çağrı Merkezi Sistem Geliştirme Yöneticisi, Kurumsal Satınalma Yönetici Yardımcısı, Ücretlendirme Yönetici Yardımcısı, Birebir Bankacılık Yöneticisi, Deyimli Bilgi Riski/güvenliği Uzmanı, Model Validasyon Yönetici Yardımcısı, Özellikli Krediler Yöneticisi, Finansal Suçlar İnc. Ve Uyum Uzmanı, Nakit Operasyon Yetkilisi, Müşteri Deneyimi Yöneticisi,

2. Grup Kadrolar

Tüketici Finansmanı Pazarlama Yönetici, Kobi Ürünleri Pazarlama Yöneticisi, Veri Kalitesi Yöneticisi, Güvenlik Mühendisi (sıem), İş Geliştirme Yönetici Yardımcısı, Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi, İos Yazılım Uzmanı, ATM Yönetici Yardımcısı, Kampanya Yönetici Yardımcısı, Müfettiş Yardımcısı 2019, Sağlık Tazminat Yöneticisi

BAŞVURU KOŞULLARI

Banka personeli alımları için başvuruda bulunacak adaylar başvurularını yapmadan önce aşağıda yer alan koşulları sağlamaları gerekiyor.

Türk vatadaşı olmak, her bir kadro için ayrı ayrı belirlenen başvuru şartlarını sağlamak, bankacılık sektöründe kariyer hedefi olmak, İletişim becerileri kuvvetli, Çözüm odakli,sabırlı ve güleryüzlü, İnsan ilişkilerinde başarılı, dinamik, araştırmacı, analitik düşünme yeteneğine sahip, Vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak, Gelişmeye açık ve takım çalışmasına yatkın, Dikkatli ve kurallara uygun iş yapmayı ilke edinmiş.

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Banka personeli alımı için başvuru yapacak adaylar başvurularını aşağıda yer alan bağlantı üzerinden yapabilirler. 

Başvuru işlemleri elektronik yapılacak olup adayların ilanı yayımladığı siteye üye olmaları gerekiyor. 

Bağlantı adresi:

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir