Kamu Haberleri

İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Alımı Yedek Yerleştirme Duyurusu Ekim 2019

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Sözleşmeli İş Ve Meslek Danışmanı Alımı 5. Yedek Yerleştirme duyurusu kurumun internet sayfası üzerinden yapıldı. Bu kapsamda ataması yapılan adaylara ilişkin açıklamalarda bulunan İŞKUR adayların yapmaları gereken işlemleri açıkladı. 

Yedek yerleştirme duyurusunda İŞKUR, “21 Haziran 2018 tarihinde Kurumumuz internet sitesinde yayınlanan Sözleşmeli İş ve Meslek Danışmanı ilanı sonucu asıl veya yedek olarak yerleşen adaylardan çeşitli nedenlerle hakkını kaybedenlerinin yerine atama sırası gelen yedek adaylara ilişkin liste ekte açıklanmıştır.1 bilgisini verdi.

İŞKUR’DAN YEDEK YERLEŞTİRME DUYURUSU

İŞKUR tarafından yayımlanan İMD yedek yerleştirme duyurusunda ataması yapılan adayların evrak teslim tarihine ve göreve başlama işlemlerine ilişkin şu bilgiler verildi. 

* Yedek adaylardan sırası gelen ek listede bilgileri bulunanların aşağıda belirtilen belgeleri 24 Ekim 2019 Perşembe günü saat 17:30’a kadar İsimleri hizasında belirtilen yerlere şahsen elden teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihe kadar belge teslim etmeyen adaylar haklarını kaybedeceklerdir.

* Yedek aday çağırılacak durumlar oluşması halinde yedek adaylardan atama sırası gelenlerin listesi, her ayın 1. ve 15. Günü (Resmi tatil gününe denk gelmesi durumunda takip eden işgünü) web sayfamızda ilan edilecektir. Yedek adaylardan atama sırası gelen adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

İlan için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir