Kamu Haberleri

ÖSYM Hakim ve Savcı Adaylığı Sınav Sonuçlarını Açıkladı

ÖSYM Başkanlığı web sayfası üzerinden yapmış olduğu bir duyuru ile 2018 yılı adli ve idari yargı hakim ve savcı adaylığı sınav sonuçlarının açıklandığını duyurdu.  ÖSYM tarafından yayımlanan ikinci duyuruda ise söz konusu sınavda çıkan soru ve cevapların 10 gün süreyle aday erişimine açıldığı açıklandı. 

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

ÖSYM Başkanlığı yayımladığı ilk duyurusunda, 29 Aralık 2018 tarihinde uygulanan 2018-Adalet Bakanlığı Sınavlarının (Adli Yargı/İdari Yargı/Adli Yargı-Avukat) değerlendirme işlemleri değerlendirme işlemlerinin tamamlandığını ve adayların sınav sonuçlarına 22 Ocak 2019 tarihinde saat 11.00’den itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebileceklerini açıkladı. 

Kurum tarafından yayımlanan ikinci duyuruda ise sınav sonuçları açıklanan 2018-Adalet Bakanlığı Sınavlarının (Adli Yargı/İdari Yargı/Adli Yargı-Avukat) adaylarının cevap kâğıtlarının görüntüleri ve cevap kâğıtlarına yapmış oldukları işaretlemelerin optik okuyucular tarafından okunması sonucu elde edilen aday cevapları ve soruların doğru cevapları, sınava giren adayların sorulara verdikleri yanıtlarını ve değerlendirme sonuçlarını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 22 Ocak 2019 tarihinde saat 11.15’ten itibaren 10 gün süreyle erişime açıldğı bildirildi. 

ÖSYM tarafından yayımlanan duyuru ve sınav sonuçları için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir