Eğitim

Lisans ve Önlisans Öğrencilerine KYK’dan Karşılıksız Burs Başvuru İşlemleri

Kredi ve Yurtlar Kurumu burs başvuru işlemleri için süreç devam ediyor. Yükseköğrenimde eğitim alan öğrencilere verilecek KYK bursu için başvuruda bulunacak adayların dikkat etmeleri gereken noktalar. 

Kamuilanlari.com olarak bizlerde KYK burs başvurusunda bulunacak öğrencilerin başvurulara ilişkin dikkat etmeleri gereken noktaları sizlerle paylaşıyoruz. 

KYK BURS BAŞVURULARINA İLİŞKİN BİLİNMESİ GEREKENLER

Kredi ve Yurtlar Kurumunda burs başvurusunda bulunacak adayların öncelikle e-Devlet sistemine giriş yapmaları gerekiyor. 

Öğrenciler başvurularını ister Kredi Yurtlar Kurumu’nun internet adresinde yer alan başvuru bağlantısına e-Devlet’ten giriş yaparak isterlerse de e-Devlet sistemine girip kurumlar sekmesinden KYK işlemleri bölümünden yapabilirler. 

Öğrenciler sisteme e-Devlet kapısı üzerinden girdikten sonra yukarıda yer alan şekilde burs başvuru formuna ulaşacaklar. 

Burs başvuru formuna ulaşan adaylar daha sonra burada yer alan kendilerine ait biglileri dolduracaklar, formda eksik olan diğer alanları güncelleyecekler. Kendilerine ilişkin bilgileri sisteme giren adaylar daha sonra burs başvuru formunu onaylayıp başvurularını tamamlayacaklar. 

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir