Ekonomi

Merkez Bankası faiz kararı dolar fiyatlarını nasıl etkiledi? Dolar fiyatları ne kadar?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası bugün Para Politikaları Kurulu toplantısının ardından faiz kararını açıkladı. Daha önce açıklanan faiz kararlarında Merkez Bankası toplanda 750 baz puan faiz indirimi yapmıştı.

Merkez Bankası tarafından verilen faiz indirimi kararı ile birlikte her dönem olduğu gibi gözler dolar fiyatlarına çevrildi. Dolar fiyatlarını merak eden vatandaşlar dolar fiyatlarını araştırmaya başladı.

DOLAR FAİZ KARARI SONRASINDA NASIL OLDU?

Barış Pınarı harekatının başlamasıyla birlikte yükselen dolar fiyatları ardı ardına yapılan anlaşmalarla düşmeye başladı. Dolar fiyatları son olarak 5.90 seviyelerine yükselmiş ve herkesi şaşırtmıştı. Bugünde açıklanan faiz indirimi kararı ile ne kadar olduğu merak konusu oldu.

Dolar fiyatlarını araştıran vatandaşlar için kamuilanları.com olarak dolar fiyatlarının Merkez Bankası faiz indirimi kararı sonrasında ne kadar olduğunu bulduk.

DOLAR FİYATLARI NE KADAR?

Dolar fiyatları Merkez Bankası faiz indirimi kararı sonrasında saat 15.51’de 5,76 seviyelerinde işlem görüyor. Doların seyrinin nasıl olacağı ise ekonomideki değişimlere bağlı olarak değişmesi bekleniyor. Şuanda bu seviyelerde olan dolar fiyatlarında önümüzdeki günlerde nasıl bir durum yaşanacağı bilinmiyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir