Ekonomi

“Sigarayı bırak arabayı kap” kampanyası yeniden başlayacak mı?

Sigara tiryakilerinin sigarayı bırakması için de yakın zamanda Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde güzel bir kampanya başlamıştı. Sigara tiryakilerinin sigarayı bırakmasını özendirmek ve sigara alışkanlığını ortadan kaldırmak için başlatılan kampanyada sigarayı bırakana araba hediye edileceği ifade edilmişti.  

SİGARA TİRYAKİLERİNE SİGARAYI BIRAKMA HEDİYESİ:  SIFIR ARABA

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, 2016 yılında başlattığı sigarayı bırakana araba bedava kampanyasında bunun nasıl mümkün olduğunu ifade ederek sigara bırakmak isteyenlerin ortak banka hesabına ayda 50 TL yatırması ile olacağı ve böylelikle kampanya sonunda bir kişinin çekilişle araba sahibi olması amaçlanmıştı. Bu kampanya hem sigara içenleri bırakmaya teşvik etmiş hem de vatandaşlara araba sahibi olma fırsatı sunmuştu.

Toplumsal mücadele konusunda da büyük bir örnek teşkil eden kampanyanın yeniden başlatılması beklerken 2020 yılı ocak ayından itibaren sigara fiyatlarına yeniden zam yapılması planlanıyor. Bundan dolayı da sigara tiryakilerinin yeniden başlatılacak bu kampanyaya destek vermesi bekleniyor.

SİGARAYI BIRAK ARABAYI KAP!

Banka hesabına 50 tl yatıran sigara tiryakileri arasından her ay yapılacak çekilişlerle beyaz eşya ve hediyelik eşya verilecek. Kampanyaya bir yıl boyunca 50 TL yatıracak olan katılımcılar arasından yapılacak çekilişle ise bir kişi araba sahibi olacak.

Bu kampanyanın yeniden başlamasını isteyen tiryakiler kampanyanın yeniden başlamasını merakla bekliyor. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir