Özel sektör İş İlanları

Turkcell Onlarca Kadroda Personel Alımı İçin İlanlar Yayımladı

Turkcell yayımladığı bir ilan ile çok sayıda pozisyonda personel alımı yapacağını açıkladı. Turkcell tarafından yayımlanan ilana göre şirket en az lise mezunu olmak kaydıyla farklı eğitim türlerinden mezun adaylar arasından personel istihdamı yapacak. 

Turkcel tarafından yayımlanan ilanda yer alan açık kadro bilgileri şu şekilde;

AÇIK KADROLAR

Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan personel alım ilanında yer alan açık kadrolar arasında, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Müşteri Temsilcisi, Finansal Operasyon Uzmanı, Mobil Servis Operasyon Uzmanı, Engelli Personel, Veri Bilimi Uzmanı, Teknoloji Geliştirme Uzmanı, Havayolu Çağrı Merkezi, Sabit Servis Operasyon Uzmanı, Kurumsal Çözüm Merkezi Bayi Uzmanı, Takım Lideri, Bordro ve Yasallar Uzmanı, Tahsilat Uzmanı, Cihaz Yönetim Uzmanı, İnsan Kaynakları Uzmanı, kadroları bulunuyor. 

Bu kadroların dışında ayrıca yabancı dil bilen adaylar arasından çok sayıda personel alım ilanı bulunuyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Turkcell ilanında yer alan açık kadrolara başvuru yapacak adayların sağlamaları gereken başvuru koşulları;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, İlan edilen açık pozisyonlara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak (İlanlarda yer alan kadrolara lise önlisans ve lisans mezunu adaylar başvuruda bulunabilir), Görevini yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, muaf sayılmak veya tecilli olmak, gerektiğinde vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilecek, MS Office uygulamalarını kullanabilen.

İLANA DAİR DETAYLAR

Yayımlanan ilana başvuruda bulunacak adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı kariyer sitesi üzerinden yapacaklar. Başvurular sırasında adayların kendilerine ait bilgileri sisteme yüklemeleri ve elektronik olarak göndermeleri gerekiyor. 

İlana ulaşmak için; https://goo.gl/kLgQif (Mavi renkli bağlantıyı kopyalayın, internet satırına yapıştırın ve enter tuşuna basın.)

Çeşitli Özel Sektör personel alım ilanlarından anında haberdar olmak için

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir