Kamu Haberleri

ETİ Maden 198 Personel Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı

ETİ Maden İşletmeleri resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı bir ilan ile 198 personel alımı başvuru sonuçlarının ilan edildiğini duyurdu. Duyuruda ayrıca adayların bundan sonraki süreçlerde nasıl bir yol izleyeceklerine dair bilgi verildi. 

ETİ MADEN İŞÇİ ALIMI SONUÇ DUYURUSU

ETİ Maden İşletmeleri tarafından yayımlanan basın açıklamasında Balıkesir, Eskişehir, Kütahya ve Bursa’da bulunan fabrikalarda görevlendirmek üzere ilana çıkılan 198 personel alımı başvuru sonuçlarının belli olduğunu açıkladı. Kuraya katılım gösterece aday sayısına ilişkin bilgilerin verildiği duyuruda şu ifadeler kullanıldı.

ETİ Maden İşletmeleri Tarafından Yayımlanan Duyuru

Teşekkülümüz Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü (Bandırma/BALIKESİR), Emet Bor İşletme Müdürlüğü (Emet/KÜTAHYA), Kırka Bor İşletme Müdürlüğü (Seyitgazi/ESKİŞEHİR), Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü (Bigadiç/BALIKESİR) ve Kestelek Açık İşletme ve Konsantratör Birimi (M. Kemalpaşa/BURSA) Lise ve Dengi Okul mezunu sürekli işçi alımı için, Türkiye İş Kurumunun ilgili İl Müdürlükleri ve Hizmet Merkezleri tarafından gönderilen nihai listelerde yer alan; 23 ayrı branştan toplam 4.425 “kuraya tabi ortaöğretim mezunu” kişi arasından, her branştan ayrı ayrı olmak üzere, işgücü talep sayımızın 4 katı kadar sözlü sınava alınacak asıl aday listelerinin oluşturulması için Genel Müdürlüğümüzde 22 Ocak 2019 Salı günü noter huzurunda kura çekilişi gerçekleştirilmiş olup söz konusu kura çekilişinde belirlenen asıl listeler ekte yayımlanmıştır.

Gerek noter kurası sonucunda sözlü sınava girmeye hak kazanan asıl adayların ve gerekse sözlü sınava katılacak “kura dışı adayların” isimleri ile sınav gün ve saatlerinin yer alacağı ilanımız önümüzdeki günlerde yine buradan duyurulacak, adayların adreslerine ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Duyuru ve sonuçlar için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir