Özel sektör İş İlanları

İki Asırlık Kurum Ankara ve İstanbul için personel alımı yapacak!

Yeşilay kuruluşunun ikinci yüzyılına girerken, bağımlılıklarla mücadelede Türkiye’yi örnek ve lider bir ülke yapmayı  hedefliyor. Bu kapsamda çalışacak yeni personellerini arıyor. Peki Yeşilay’ın açık pozisyonları ve aranan nitelikler neler? İşte yanıtlar..

YEŞİLAY İSTANBUL İÇİN YENİ PERSONEL ARAYIŞINDA

İnsan Kaynakları Asistanı: 4 yıllık fakültelerin Çalışma Ekonomisi, İnsan Kaynakları, İşletme, İktisat vb gibi alanlarından mezun olmak. MS office programlarını iyi bilmek, analitik düşünebilen, planlı bir yapıda olmak. 

İşe Alım Yöneticisi: 4 yıllık fakültelerin İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik veya Sosyal Bilimler bölümlerinden birinden mezun olmak. En az 7 yıl tecrübe sahibi, iyi derecede İngilizce bilen, takım çalışmasına yatkın, çözüm odaklı düşünebilen, etkin planlama yapabilen, esnek çalışabilecek, seyahat engeli olmayan, erkek adayların askerliğini yapmış olması şartları aranıyor.

Çalışan İlişkileri Süreç Sorumlusu: Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak, MS office programları bilen, en az 3 yıl bu alanlarda deneyimli, insan ilişkileri iyi, organizasyon yeteneği güçlü, raporlama yapabilen, erkek adayların askerlik görevini yapmış olması şartları aranıyor.

Yetenek Yönetimi Yöneticisi: 4 yıllık fakültelerin İnsan Kaynakları,Psikoloji,Sosyoloji,Çalışma Ekonomisi,İnsan Kaynakları,İstatistik,İşletme bölümlerinden mezun,  5  yıl İnsan Kaynakları deneyimine ve tercihen 2 yıl ekip yönetimi deneyimi, stratejik düşünebilen, ekip çalışmasına yatkın, MS office bilen adaylar aranıyor.

Performans ve ücret yöneticisi: 4 yıllık fakültelerin İşletme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Matematik Mühendisliği bölümlerinin birinden veya Çalışma Ekonomisi, İnsan Kaynakları, İstatistik, İşletme, Ekonometri bölümlerinden birinden mezun olmak. insan kaynakları süreçleri ile ilgili bilgi sahibi, data analizi konusunda 3 yıl tecrübeli, ileri derece MS office bilen, ERP İK Modülleri ile ilgili en az 3 yıl tecrübe, insan kaynakları konusunda 5, tercihen 2 yıl da ekip yönetimi tecrübesi olmak.

Yazılım Geliştirme Yöneticisi: Bilgisayar mühendisliği mezunu, ekip yönetimi tecrübesi, En az 7 yıl C# ve . NET üzerinde uygulamalar geliştirmiş, MS SQL/Oracle ve PL/SQL ya da T-SQL veritabanı özelinde bilgi sahibi, Tercihen Microsoft Dynamics 365 (CRM)’de geliştirme yapmış olan, Tercihen ERP sistemlerinde geliştirme yapmış olan, JavaScript programlama diline hakim, Tercihen Web API ile çalışmış, Crystal Reports ve Power BI tecrübesi olan, erkek adayların askerlik ile alakası olmaması, iyi derecede İngilizce bilmek şartları aranıyor.

Yayın ve içerik sorumlusu: Edebiyat veya iletişim fakültesi mezunu, ileri derecede İngilizce bilen, metin yazarlığı konusunda 7 yıl tecrübeli, dil bilgisi ve yazım kurallarına hakim, ulusal ve uluslararası gündemi takip eden, seyahat engeli olmayan, esnek çalışma saatlerine uyabilecek, MS Office programlarını bilen adaylar aranıyor.

Şoför: En az lise mezunu, 10 yıllık sürücü belgesine sahip, kurumsal firmada 5 yıl şoförlük deneyimi, seyahat engeli olmayan, erkek adayların askerliğini yapmış olması, Ankara’da yaşayan, esnek çalışabilecek. Şoför alımın Ankara için olduğu belirtiliyor.

BAHSİ GEÇEN İLANLARA VE DAHA FAZLASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir