İşkur İş İlanları

68 Kamu Kurumu 850 kişiyi KPSS’siz İstihdam Ediyor!

İŞKUR’un resmi internet adresinde yayınlanan ilanlara göre kamuya 850 yeni personel alımı yapılacak. İŞKUR’un tarafından yapılan bildiride, alınacak personellerden KPSS şartı istenmeyecek olup, en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden seçileceği belirtildi. İşte bahsi geçen ilanlar ve onlara ulaşmanın en kısa yolu…

Bu ilanlar hakkında başvuru şartları, başvuru adresleri ve başvuru için gerekli tüm detaylı bilgilere ulaşabilmeniz için haberimizin içerisinde sizinle link paylaşımı yapılmıştıt. Belirtilen link alanını tıklayarak kamu güncel iş ilanlarına ulaşabilir ve ilanları PDF dosya formatı şeklinde görüntüleyebilirsiniz. 

İlanlarda aranan personeller büro personeli, danışman, sağlık personeli, öğretmen, vasıflı ve vasıfsız işçi, farklı alanlardan operatörler, şoför, tekniker ve daha bir çok meslek grubunu kapsamakta. Hal böyle olunca iş tanımlarına göre aranan nitelikler de ilana göre farklılık içermekte.

Sizlerle paylaştığımız tüm bu ilanlara ulaşmak ve PDF formundaki başvuru koşulları metinlerini görmek için TIKLAYINIZ. Mobil olarak sitemizi ziyaret eden okuyucularımızın PDF formunu telefonlarının destekleyip desteklemediğini kontrol etmesini tavsiye ediyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir