Özel sektör İş İlanları

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları Personel Alım İlanı Yayımladı

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları kadrosunda eksik bulunan birimlerine personel alımı için çok sayıda alım ilanı yayımladı. Kurum tarafından yayımlanan personel alım ilanında toplam 47 pozisyon için personel alımları yapılacağı açıklandı. 

İlan metninde yer alan açık kadrolar, adaylarda aranan genel başvuru koşulları ve ilana başvurular için nasıl bir süreç izleneceğine dair tüm ayrıntıları Kamu İlanları olarak sizlerle paylaşıyoruz. 

İLANDA YER ALAN 47 AÇIK POZİSYON

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları tarafından yayımlanan personel alım ilanına göre alım yapılacak kadrolar arasında aşağıda yer alan pozisyonlar bulunuyor. 

İşyeri Hekimi, Ürün Sorumlusu, Stratejik Finans Uzmanı, Uygulama Uzmanı, Kalite Mühendisi, Sağlık Memuru, Muhasebe Sorumlusu, Lojistik Şefi, Müşteri Temsilcisi, Ambar Sorumlusu, Satış Temsilcisi, İdari İşler Sorumlusu, Bina Otomasyon Teknikeri, Satın Alma Şefi, Bütçe ve Mali Kontrol Uzmanı, Paketleme Teknisteni, İş Satınalma Sorumlusu, Bölüm Asistanı, Kütaphaneci, İş Güvenliği Teknisyeni, Maden Arama Mühendisi, Kurumsal Yönetim Müdürü, Mevzuat ve Uyum Yönetimi Uzmanı, Ambar Memuru, Üst Düzey Yönetici Asistanı, İthal Ürün Tedarik Sorumlusu, Yurt Dışı Müşteri Temsilcisi, Lojistik Operasyonları Memuru.

İLANLARA BAŞVURU KOŞULLARI

Yukarıda yer alan ve Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları tarafından alım yapılacağı duyurulan kadrolar için ayrı ayrı şartlar bulunuyor. Adayların alım sürecini etkileyecek olan temel şartlar ise öğrenim, deneyim gibi koşullardan oluşuyor. 

Bu koşulları ana başlıkları ile sizlere aşağıda aktarıyoruz.

Adayların Türk vatandaşı olmak, görevini yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, güvenlik soruşturma sonuçları olumlu olmak gibi genel koşulların dışında alım yapılacak kadrolar için belirlenen eğitim şartını sağlamak, ilanın yayımlandığı şehirde ikamet etmek veya edebilecek olmak, Microsoft Office programlarını iyi derecede kullanabilen, excel bilgisi kuvvetli, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak gibi şartları sağlamaları gerekiyor. 

SOSYAL HAKLAR 

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları tarafından personellerine çok sayıda sosyal hak sağlanıyor. Bu kapsamda ilna metninde yer alan o sosyal haklara dair şu bilgiler verildi.

Servis, Bayram Yardımı, Yemekhane, Özel Sağlık Sigortası, Erzak Yardımı, Yakacak, Tam Gün Sağlık Hizmetleri, Bireysel Emeklilik

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu personel alım ilanına başvurular kariyer siteleri üzerinden yapılacak. İlana başvuruda bulunacak adaylar başvurularını aşağıda yer alan bağlantı üzerinden yapabilirler. Adaylar öncelikle bağlantı metnini kopyalayıp daha sonra internet tarayıcısına yapıştırarak ilana ulaşabirler. 

İlana ulaşmak için; https://goo.gl/A4uekK

Özel Sektör İş İmkanlarından Haberdar Olmak için uygulamamızı telefonunuza indirin.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir