Özel sektör İş İlanları

Atlasjet Kabin Memuru, Muhasebe ve Bilet Satış Personeli Alımı Yapıyor

Atlasjet Havacılık kadrosunda personel açığı bulunan birimlerinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Farklı şehirde bulunan firma birimlerine yapılacak olan bu personel alımlarında 3 farklı kadroda alımlar olacak. 

İlan metninde yer alan açık kadro detaylarına göre alımlar Kabin Memuru, Bilet Satış Süpervizörü ve Muhasabe Personeli kadrolarına yapılacak. Bu kadrolar için ayrı ayrı belirlenen koşullar ise şöyle,

KABİN MEMURU ALIMI

Kabin Memuru alımı için Atlasjet Havacılık tarafından belirlenen başvuru koşulları arasında ”19-30 yaş aralığında, · En az lise veya dengi okul mezunu, · Intermediate ve üzeri ingilizce seviyesi olan, · SHGM tarafından yetkilendirilmiş olan sağlık kuruluşlarından alınmış ve “SHT-MED” gerekliliklerine uygun sağlık raporuna sahip, · Min.1.65-Mak.1.80 cm boy aralığında olan (Boy kilo arasında -10 birim olmalıdır) · İstanbul’da ikamet eden.” şartları bulunuyor.

BİLET SATIŞ SÜPERVİZÖRÜ ALIMI

Bu kadro için adayların şu şartları sağlamaları isteniyor. En az yüksekokul mezunu, Tercihen havacılık sektöründe bilet satış ve/veya yolcu hizmetleri birimlerinde en az 1 yıl deneyim sahibi, İyi derecede İngilizce bilen, Tercihen Amadeus, Troya ve/veya Sirena program bilgisine sahip veya kullanmış, Ms Office uygulamalarına hakim, Yoğun iş temposunda çalışabilecek ve ekip çalışmasına yatkın, İletişim becerileri güçlü ve diksiyonu düzgün.

GENEL MUHASEBE UZMANI

Bu kadro için adayların sağlamaları gereken koşullar şunlar; Üniversitelerin (tercihen) İşletme, İktisat veya Maliye bölümlerinden mezun, Muhasebe alanında minimum 3 yıl tecrübeli, MS Office uygulamalarına hakim, SAP(FI) modülünü kullanmış, İyi derecede İngilizcesine sahip, Sonuç odaklı, detaylara hakim, Güçlü iletişim becerisine ve analitik düşünce yeteneğine sahip, Tercihen İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlana başvurular internet üzerinden elektronik olarak yapılacak. Adaylar aşağıda yer alan bağlantı üzerinden ilana ulaşabilir ve başvurularını yapabilirler.

İlan metni için; https://goo.gl/4fW2iH

Özel Sektör İş İmkanlarından Haberdar Olmak için uygulamamızı telefonunuza indirin.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir