Sözleşmeli Personel Alım İlanları

İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğretim üyesi kadrolarına Personel alımı yapılacaktır

İstanbul Rumeli Üniversitesi 27 Kasım 2019 tarihli Resmi Gazete’de yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İlana göre İstanbul Rumeli Üniversitesi 27 Kasım ile 10 Aralık 2019 tarihleri arasında aşağıda belirletilen Fakülte/Yüksekokul Bölüm/Programları için 7100 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyesi dışındaki Öğretim Elemanı Atanma Yönetmeliği ilgili maddelerine göre Öğretim Elemanı kadrolarına Personel alımı yapılacaktır.

İSTENİLEN BELGELER

Dilekçe (Başvuru dilekçelerinde başvurulan kadronun, birimi, ünvanı ve adayın

iletişim bilgileri; adres, telefon no, e-mail v.s. açıkça belirtilecektir.)

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, YÖK Formatlı Özgeçmiş, Erkek Adaylar için askerlikle ilgili terhis, tecil veya muaf olduğunu belirten belge, Lisans/Lisansüstü Diploma fotokopileri (onaylı belge) Transkript Ales Sonuç Belgesi, Yabancı Dil Sonuç Belgesi (Lisans Programlarına yapılacak başvurular ile Rektörlüğe bağlı bölümlere yapılacak başvurular için) Yabancı yükseköğretim kurumu mezunlarının diplomalarının Üniversitelerarası Kurulca denkliğini gösterir belgenin onaylı fotokopisi Alanında tecrübeli olmak koşulu aranan kadrolar için hizmet belgesi (onaylı SGK dökümü) 2 Adet biyometrik fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş olmalı,)

Müracaatlar şahsen veya posta yoluyla, T.C. İstanbul Rumeli Üniversitesi “Personel Daire Başkanlığı” Mehmet Balcı Yerleşkesi: Yeni Mah. Mehmet Silivrili Cad. No: 38 İstanbul / TÜRKİYE adresine yapılacaktır. Süresi içinde yapılmayan ve eksik evrakla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Her aday tek Bölüm / Programa başvuru yapabilecektir.

İLAN BAŞLANGIÇ TARİHİ : 26.11.2019 İLAN BİTİŞ TARİHİ : 10.12.2019

ÖN DEĞERLENDİRME İLAN TARİHİ : 13.12.2019 GİRİŞ SINAVI GİRİŞ TARİHİ : 17.12.2019

SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ : 19.12.2019 Sonuçlar www.rumeli.edu.tr web sitemizde yayınlanacaktır. İlan olunur.

Hangi kadrolara öğrenim görevlisi alımı yapıldığını görüntülemek için buraya tıklayınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir