Özel sektör İş İlanları

Roketsan Mühendis ve Teknisyen Alımı Yapıyor

Roketsan İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü kurumsal web sayfası üzerinden kadrosunda eksik bulunan birimlerine personel alımı yapıyor. Mühendis ve Teknisyen kadrolarına yapılan personel alımlarının yanı sıra kurum ayrıca Genel Başvuru bölümünden adayların eğitimlerine becerilerine yönelik iş olanakları da sunuyor. 

Bu kapsamda Roketsan tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan açık kadrolar ve başvuru şartlarına dair tüm ayrıntıları sizlere aktarıyoruz. 

ROKETSAN PERSONEL ALIM İLANI

Roketsan tarafından yayımlanan personel alım ilanına göre kurum çok sayıda pozisyonda Mühendis alımı yapacak. Fizik, Bilgisayar, Havacılık Uzay, Sistem, Endüstri, Metalurji ve Malzeme, Endüstri, Makine, Mekatronik, Kimya, Elektrik Elektronik, Satınalma, Proje Yönetimi Mühendisi branşlarına ek olarak Teknisyen ve Genel Başvuru alanlarında da personel alımları yapılacak. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Söz konusu personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylar aşağıda yer alan başvuru şartlarını sağlamak zorundalar. Adayların aşağıda yer alan şartların dışında ayrıca kadrolar için belirlenen özel koşullara da haiz olmaları gerekiyor. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması ve ilanlarda yer alan ikamet, sertifika ve deneyim gibi özel şartları karşılamak.

BAŞVURU DETAYLARI

Mühendis, Teknisyen ve Genel Başvuru kadrolarına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını Roketsan İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesi üzerinden elektronik olarak yapacaklar. Sizlere aşağıda verdiğimiz bağlantı üzerinden ilana ulaşabilecek olan adaylar başvurularını açılan sayfa üzerinden yapabilirler. 

İlana ulaşamk için; https://goo.gl/KmKPns Bağlantıyı kopyalayın, internet tarayıcınıza yapıştırın ve enter tuşuna basın. 

Personel alım haberlerinden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanları.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir