Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım Açıklaması

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını ilan etti. Üniversite tarafından yayımlanan alım açıklamasında alımların kadro detayları aktarılırken başvuru koşulları ve diğer ayrıntılar yayımlanmadı. 

Üniversite tarafından yayımlanan duyuruda, üniversite bünyesine 14 sözleşmeli personel alımı yapılacağı ve alımların KPSS puan sıralaması esasına göre yapılacağı açıklandı. İşte yayımlanan duyuru ve detayları;

ÜNİVERSİTE TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA

”Üniversitemizde istihdam edilmek üzere, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esasların ek 2. maddesinin (b) fıkrasına uyarınca, 2018 KPSS (B) grubu, Lisans Mezunları için KPSSP3 puan sırası esas alınmak suretiyle, http://www.ksu.edu.tr/ adresinde yayımlanan ilan metninde belirtilen pozisyonlarda toplam 14 sözleşmeli Hemşire alınacaktır.

Başvuru süresi duyurunun gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 gündür. Posta ve eksik belge ile yapılacak başvurular geçersizdir. Konu ile ilgili ilan metnine ve başvuru formuna http://www.ksu.edu.tr/ adresinden ulaşılabilir.”

İLAN YAYIMLANDIĞI ANDA SİZE ULAŞTIRACAĞIZ

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi tarafından duyurulan personel alım ilanı henüz, üniversitesinin sitesinde yayımlanmadı. Söz konusu alım ilanı yayımlandığı anda Kamu İlanlari olarak sizlerle paylaşacağız.

Sözleşmeli Personel Alım İlanlarından Anında Haberdar Olmak için bizleri takip edin.

Kamu Personeli Alım İlanlarından anında haberdar olmak için;

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir