İşkur İş İlanları

10 İlde Devlet Hastaneleri, Adliyeler ve Okullara TYP İle 5 Bin Personel Alınıyor

Toplum Yararına Program kapsamında yeni ilanlar yayımlandı. 10 farklı şehirde bulunan kamu kurumları tarafından yayımlanan ilanlar binlerce personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Söz konusu alım ilanlarında yer alan açık kadrolar, adaylarda aranan genel başvuru koşulları, TYP ilanlarına başvuruların nasıl yapılacağı ile ilgili ayrıntılar ve tüm bilinmesi gerekenleri sizlerle paylaşıyoruz. 

TYP PERSONEL ALIM İLANLARI

Türkiye İş Kurumu aracılığıyla devlet kurumlarına binlerce TYP personeli alımı yapılıyor. Gerekli koşulları sağlayan her vatandaşın başvuru yapabileceği bu alımlar için 10 farklı şehirde ki kurumlar ilanlar yayımlandı. Bu ilanlara göre, Tokat, Gaziantep, Adana, Ankara, Bingöl, Denizli, Diyarbakır, Kayseri ve Kırşehir’de bulunan devlet birimleri çeşitli sayılarda personel alımları yapacaklar. 

TYP İLANLARINI HANGİ KURUMLAR YAYIMLIYOR?

TYP personel alım ilanları bakanlıklar, belediyeler ve bu kurumlara bağlı birimlerce gerçekleştiriliyor. Bu kurumlar arasında  yer alan birimleri sizlere aşağıda aktarıyoruz.

Devlet Hastaneleri, POMEM Merkeziler, İl İlçe Emniyet Müdürlükleri, Adliyeler, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlükleri, Belediye Başkanlıkları, Müftülükler, İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri, Kültür Bakanlığına Bağlı Devlet Dairleri, İl Orman İşletmesi, Adalet Bakanlığı’na bağlık olarak adliyeler, Cumhuriyet Başsavcılıkları, İlçe Müftülüğü, Belediye Başkanlıkları, İl Müftülüğü, Valilikler, Kaymakamlıklar, İl Tarım Müdürlükleri.

TYP PERSONEL ALIMI BAŞVURU KOŞULLARI

10 farklı şehirde yer alan kamu kurumları tarafından yayımlanan ilanlara başvuru koşulları sabittir. İŞKUR’un internet sitesinde yer alan bu koşulların dışında kurumlar özel koşullar talep etmezler. Bu koşulları ana başlıkları ile sizlere aktarıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Türkiye İş Kurumu’na kayıtlı işsiz olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Emekli, malul, dul ve yetim aylığı almıyor olmak, Öğrenci olmamak (açıköğretim öğrencileri hariç), TYP’den yararlanılmaya başlanan gün itibarıyla Sosyal Yardım Bilgi sistemi üzerinden yapılacak sorgulamada herhangi bir nakdi sosyal yardım almıyor olmak ve talep edilen yaş aralığında olmak.

TYP PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Toplum Yararına Program kapsamında yayımlanan personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklar. İlanlara başvurular için adayların İŞKUR Genel Müdürlüğü’ne giderek başvurularını şahsen yapması seçeneğinin yanı sıra İŞKUR’un resmi web sayfası üzerinden elektronik olarak başvuru yapma imkanı da bulunuyor. 

TYP İLANLARINA NASIL ULAŞIRIM?

İŞKUR üzerinden yayımlanan TYP personel alım ilanlarına adaylar aşağıda yer alan bağlantı üzerinden ulaşabilirler. Bu bağlantıya Tıklayan adaylar açılan sayfada yer alan Ara butonuna basarak yayımlanan tüm ilanları görüntüleyebilirler. Bunun yanında adaylar bu sayfada yer alan şehir kısmını doldurarak da ilanları şehre göre görüntüleyebilirler.

İŞKUR tarafından yayımlanan TYP ilanlara ulaşmak için TIKLAYINIZ 

TYP alım ilanlarından anında haberdar olmak için

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir