Gündem

Meteoroloji’den Önemli Uyarı Geldi ! Çok Şiddetli Yağış Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son değerlendirmeler kapsamında bir açıklama yapılarak Marmara’nın batısı, Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeyi, Doğu Anadolu’nun güneybatısı, Güneydoğu Anadolu bölgesi ile Bilecik, Zonguldak, Bartın, Düzce, Karabük, Kastamonu, Çorum, Tokat ve Karaman çevrelerinin yağmur ve sağanak olacğaı belirtildi.

HAFİF KAR YAĞIŞI

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada Akdeniz kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak, Sivas, Erzurum, Kars, Ağrı, Bitlis ve Hakkari’nin hafif kar yağışlı geçeceği vurgulandı. 

Ayrıca açıklamada hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı ifade edilerek rüzgarın genellikle güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği belirtildi.

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde aralıklı yağmur ve sağanak beklenirken bölgenin doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis olacğaı ifade edildi. 

İSTANBUL HAVA DURUMU

İstanbul bugün yer yer etkisini göstermesi beklenen bölgesel yağışlar yarın yerini açık bir havaya bırakacak. Hafta sonu İstanbul’da hava durumu ise, parçalı bulutlu ve güneşli geçmesi beklenirken sıcaklıklar 14-15 derece olacak. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir