2019 Yılı Sağlık Bakanlığı 16 Bin Personel Alımı Kadro Dağılımı Belli Oldu

5 Şubat Salı tarihinde yayımlanan Resmi Gazete’de Sağlık Bakanlığı’ndan atama bekleyen adaylara ilişkin çok önemli bir karar yayımlandı. Resmi Gazete’de yer alan kararın detaylarını ve Sağlık Bakanlığı personel alım kadro dağılımına ilişkin öncelik verilecek birimleri Kamu İlanları olarak sizlere aktarıyoruz. 

2019 SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIM KADROLARI

Resmi Gazete’de yer alan ve ”2019 Yılında Sözleşmeli Sağlık Personeli İstihdam Edilecek Hizmet Birimlerinin Tespit Edilmesi Hakkında Karar” başlığıyla yayımlanan karar alım yapılacağı anlamına gelmiyor. Bu karar Sağlık Bakanlığı’nın önemli eksiklerini bildiriyor. 

Yayımlanan bu kararda yer alan birimlere alımlarda öncelik verileceği anlamına geliyor. İşte yayımlanan karar ve kadro dağılımı;

Resmi Gazete’de Yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı

“Eleman temininbde güçlük çekilen yerlerde ve hizmet dallarında sağlık hizmetlerinin etkili ve verilmli bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek hizmet birimlerinin 2019 yılında uygulanmak üzere ekli listede belirtildiği şekilde tespit edilmesine 10/7/2003 tarihli ve 4924 sayılı Kanunun 1 inci maddesi gereğince karar verilmiştir.”

Kamu personel alımı ile ilgili tüm detaylar için bizleri takip edin;

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir