Kamu Haberleri

Orman Genel Müdürlüğü Orman Mühendisi Başvuru Sonuçları Açıklandı

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı bir duyuru ile 46 Orman Mühendisi alımı başvuru sonuçlarına dair bilgiler verdi. Başvuru sonuçlarının değerlendirildiğini ifade eden kurum başarılı olan adayların bundan sonraki süreçlerde nasıl bir yol izleyeceğine dair bilgiler verdi.

OGM’DEN ORMAN MÜHENDİSİ ALIMINA İLİŞKİN DUYURU

Orman Genel Müdürlüğü yayımladığı duyurusunda başvuru sonuçlarının nasıl değerlendirildiğine dair şu bilgileri verdi. ”Atanması planlanan 46 adet Mühendis kadrosu için KPSSP3 puanı en yüksek olan adaydan başlayarak yapılan sıralama sonucu her il için belirlenen kadronun 4 katına kadar aday ve son adayla eşit puana sahip adaylarında son adayla birlikte sözlü ve uygulamalı sınava girmeye hak kazanması suretiyle KPSS puanları ve İl tercihleri göz önüne alınarak belirlenen 185 adayın isim listeleri, sınav tarihleri ve sınav saatlerine ait bilgiler ekte yer almaktadır.” 

Adayların bundan sonraki süreçlerde ne yapmaları gerektiği hakkında da açıklamalarda bulunan OGM başvuru sonucu olumlu olan adayların sözlü ve uygulamalı sınavlara gireecekleri belirtildi. ‘

‘Adayların sınava gelirken yanlarında TC kimlik numaralı, fotoğraflı ve onaylı kimlik belgelerini (Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport) ve sistem üzerinden doldurdukları başvuru formunu (ıslak imzalı) bulundurmaları gerekmektedir. Sözlü ve uygulamalı sınava katılmaya hak kazanan adayların; Ek:1 listesinde belirtilen isimlerinin hizasında bulunan tarih ve saatte sınava katılmak üzere Antalya ilinde yer alan Uluslararası Orman Yangınları Eğitim Merkezi Müdürlüğü Düzlerçamı – Nebiler 07190 Döşemealtı /ANTALYA adresinde hazır bulunmaları gerekmektedir.”

İletişim Bilgisi: Antalya Orman Bölge Müdürlüğü Tel No: 0 242 251 01 06

Başvuru listesi için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir