Denizbank İŞKUR Destekli Banka Personeli Alımı Yapacağını Duyurdu

Denizbank kurumsal web sayfası üzerinden personel alım ilanları yayımladı. Denizbank Kariyer Sitesi üzerinden yayımlanan bu personel alım ilanlarında yer alan açık kadrolar, adaylarda aranan genel başvuru koşulları ve ilanlara dair diğer ayrıntıları sizlerle paylaşıyoruz. 

DENİZBANK PERSONEL ALIM İLANI

Denizbank tarafından yayımlanan personel alım ilanına göre banka hem İŞKUR destekli personel alımları yapacak hemde bu programın dışında bazı kadrolarda alım yapacak. Buna göre banka İŞKUR telefonla satış temsilcisi, Mobil Satış Temsilcisi, Bankacılık Hizmetleri Temsilcisi, Müşteri Bağlılığı Asistanı, Müşteri Bağlılığı Uzmanı ve Kredi Kartları Portföy Yönetimi Yetkilisi alımı yapacak. 

Banka Tarafından Alım Yapılacak Şehirler

Denizbank personel alım ilanlarına göre banka personeli alımı yapılacak şubeler şu şehirlerde bulunuyor. 

Adana, Afyon, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Kahramanmaraş, Muğla, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Van, Karabük ve Düzce

BAŞVURU KOŞULLARI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, İlan metninde açık kadrolar için belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, bankaların her bir kadro için ayrı ayrı belirlediği tüm özel şartları sağlamak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetine önem vermek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Denizbank personel alım ilanına başvurular kurumun web sayfası üzerinden elektronik olacak yapılacak. Adaylar aşağıda yer alan mavi renkli bağlantıyı kullanarak ilanlara ulaşabilirler. 

Denizbank Banka Personeli Alım İlanı İçin: https://goo.gl/UHdwV6 (İlanlara ulaşmak için bağlantıyı kopyalayın ve enter tuşuna basın.)

Personel Alım İlanlarından anında haberdar olmak için;

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanları.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir