Akbank Banko Personeli Alım İlanı Yayımladı

Akbank kendisine ait internet sitesi üzerinden banko personeli alımı için ilan yayımladı. Banka tarafından yayımlanan ilana farklı eğitim seviyelerinden mezun ve bankacılık sektöründe kariyer hedefi bulunan adayların başvuru yapabilecekler. 

Akbank tarafından yayımlanan ilanda yer alan tüm ayrıntılar ve alımların nerede yapılacağı bilgisini sizlerle paylaşıyoruz. 

AKBANK BANKO PERSONELİ ALIM İLANI

Akbank tarafından yayımlanan personel alım ilanında alım yapılacak kadro detaylarına ilişkin yapılan açıklamada, alımların Banko Personeli (Gişe İşlem Personeli), Asistan ve Çağrı Merkezi Müşteri temsilcisi kadrolarına yapılacağı açıklandı. 

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

Akbank’ın farklı şehirlerde yer alan şubelerinde görevlendirmek üzere yayımlanan personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adayların sağlamaları gereken bazı başvuru koşulları bulunuyor. Bu başvuru koşullarını sağlamayan adayların başvuruları geçersiz sayılacak. 

Adaylardan talep edilen başvuru koşullarını genel başlıkları ile aşağıda aktarıyoruz. 

Akbank Banko Personeli (Gişe İşlem Yetkilisi) Alım İlanı Koşulları

Gişe Yetkilisi alım ilanına lisans mezunu, Müşteri ve kalite odaklı Dinamik, güleryüzlü ve etkin iletişim sahibi Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek Takım çalışmasına yatkın Bankamızca son 6 ay içinde yapılmış başka bir işe alım sınavına katılmamış Bankamızca daha önce düzenlenmiş işe alım sınavlarının sözlü aşamasında başarısız kabul edilmemiş adaylar başvuru yapabilecek.

BAŞVURU SÜRECİ

Yukarıda alım yapılacak kadro ve başvuru koşullarını aktardığımız personel alım ilanlarına başvurular internet üzerinden yapılacak. Haberimizin başında belirttiğimiz gibi Akbank personel alımlarını kendisine ait web sayfası üzerinden yayımlıyor ilana başvurularda bu site üzerinden yapılacak. 

İlana başvuruda bulunacak adaylar için aşağıda yer alan bağlantıları kullanabilirsiniz. 

İlanlara ulaşmak için bağlantıyı kopyalayın ve enter tuşuna basın. İlan için kullanabileceğiniz bağlantı adresi: https://goo.gl/E56R87

Banka personeli alımlarından anında haberdar olmak için bizleri yakından takip edin. 

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir