Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı 2018 YLSY Sonuçlarını Açıkladı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden bir duyuru yayımladı. MEB tarafından yayımlanan duyuruda 2018 yılı içerisinde başvuruları alınan Yurt Dışında Lisansüstü Öğrenim sonuçlarının değerlendirildiği duyuruldu. Bakanlık duyurusunda adayların sonuçlanı nasıl ulaşacaklarına dair de bilgiler verdi. Bakanlık tarafından yayımlanan duyuru metni detaylarını haberimizde aktarıyoruz.

MEB YLSY SONUÇLARINI AÇIKLADI 

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuruda, YLYS için başvuruda bulunmuş ve gerekli işlemleri yerine getirmiş adayların sonuçlarını Resmî Burslu Öğrenci Sistemi’nden (REBUS – http://rebus.meb.gov.tr) üzerinden öğrenebilecekleri bildirildi. 

Mili Eğitim Bakanlığı konuya ilişkin yayımlamış olduğu bilgilendirme mesajında ise şu ifadeleri kullandı. 

Ülkemizin yetişmiş insan kaynağı ihtiyacını karşılamak amacıyla 1416 sayılı Kanun kapsamında Bakanlığımızca verilen burs ile yurt dışında lisansüstü öğrenim görmeye hak kazanan öğrenciler Resmî Burslu Öğrenci Sistemi’nden (REBUS – http://rebus.meb.gov.tr) açıklanmıştır. Öğrencilere duyurulur.

Kamu Haberlerinden haberdar olmak için bizleri yakından takip edin. 

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir