Gündem

Barış Pınarı Harekatı bölgesinde flaş gelişme : Hainlerin tuzakları bozuldu!

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada alçak teröristlerin Barış Pınarı Harekatı bölgesinde askerlerimizin geçiş noktalarına yerleştirdiği eyp ve mayınların temizlendiği açıklandı.

ALÇAKLAR TARAFINDAN YERLEŞTİRİLEN PATLAYICILAR TEMİZLENDİ

Hainler tarafından bölgede farklı yerlere yerleştirilen patlayıcılar MSB tarafından son dakika yapılan açıklamalarda askerlerimiz tarafından temizlendiği ve çalışmaların sürdürüldüğü aktarıldı.

MSB SON DAKİKA AÇIKLADI

 Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklama, “Komandolarımız, Barış Pınarı Harekât bölgesinde terör örgütü PKK/YPG’nin tuzakladığı, asker ve siviller için büyük tehlike oluşturan mayın ve EYP’leri temizleme çalışmalarına dikkatle devam ediyor. Şu ana kadar bölgede 1.660 EYP ve 891 mayın tespit edilerek etkisiz hale getirildi” denildi.

İŞTE MSB TARAFINDAN YAPILAN O PAYLAŞIM:

Komandolarımız, Barış Pınarı Harekât bölgesinde terör örgütü PKK/YPG’nin tuzakladığı, asker ve siviller için büyük tehlike oluşturan mayın ve EYP’leri temizleme çalışmalarına dikkatle devam ediyor. Şu ana kadar bölgede 1.660 EYP ve 891 mayın tespit edilerek etkisiz hale getirildi pic.twitter.com/TN9z2dQOS8

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) January 9, 2020

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir